De 43 de ani stă cu mâna ridicată

18 decembrie 2015
image
Apropiaţii i-au urmat exemplu, dar nu pot să ridice mâna atât de sus ca el

Incredibil! Amar Mahant, un b─ârbat de 73 de ani, ┼čocheaz─â lumea. El st─â cu bra┼úul drept ridicat de mai bine de patru decenii ├«n cinstea zei┼úei Shiva. M├óna a ├«nceput s─â i se sub┼úieze mult, dar rezist─â.

Cazul indianului Amar Mahant din New Delhi a ie┼čit pentru prima oar─â la iveal─â ├«n urm─â cu patru ani. Jurnali┼čtii l-au vizitat recent ┼či au constatat c─â b─ârbatul st─â cu bra┼úul ridicat ┼či ast─âzi. S-au ├«mplinit 43 de ani de c├ónd ┼úine permanent m├óna ├«n─âl┼úat─â. Mai grav este c─â al┼úi apropia┼úi i-au urmat exemplul ┼či stau ┼či ei cu bra┼úele ├«n sus din anul 2011. Medicii spun c─â acest efort autoimpus este foarte periculos pentru s─ân─âtate.

Dup─â ce mai bine de patru decenii s-a chinuit s─â stea astfel, bra┼úul lui Amar a devenit ┼úeap─ân, s-a sub┼úiat ┼či nici nu ar mai putea s─â-l coboare. Medicii cred c─â are tulbur─âri ale circula┼úiei s├óngelui ├«n m├óna ridicat─â, care deja nu mai e func┼úional─â. B─ârbatul ┼úine bra┼úul ├«n sus de la ├«nceputul anului 1973 ├«n onoarea zei┼úei hinduse Shiva.

Este at├ót de devotat religiei sale, ├«nc├ót ┼či-a p─âr─âsit slujba de casier la un magazin din metropola indian─â pentru a sta tot timpul cu m├óna ridicat─â. Mahant a renun┼úat ┼či la familie ca s─â fie sigur c─â nimeni nu ├«l pune la nimic altceva dec├ót s─â ┼úin─â bra┼úul sus. ┼×i prietenii au ajus s─â-l ocoleasc─â, ├«ns─â nu ├«i pas─â. Este hr─ânit de al┼úi religio┼či. ÔÇŁLa ├«nceput, mi-a fost foarte greu s─â nu mai cobor m├óna dreapt─â. ├Ämi propusesem s─â o ┼úin sus c├ót mai mult timp, ├«n cinstea zei┼úei Shiva. Nu-mi vine nici mie s─â cred c─â am reu┼čit s─â o men┼úin ├«n─âl┼úat─â ├«ncontinuu, chiar ┼či c├ónd dorm.C├óteva luni mi-a fost ├«ngrozitor. ├Äns─â, cu timpul, m-am obi┼čnuit ┼či nici nu o mai simtÔÇŁ, a povestit Amar Mahant.

├Än prezent, el ├«┼či petrece ziua rug├óndu-se ┼či fum├ónd ierburi medicinale. Nu-i pas─â de avertismentele medicilor. E e decis s─â stea cu bra┼úul ridicat p├ón─â la moarte.

image
Apropiaţii i-au urmat exemplu, dar nu pot să ridice mâna atât de sus ca el
banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
3 helen mirren jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg