De 43 de ani stă cu mâna ridicată

image
Apropiaţii i-au urmat exemplu, dar nu pot să ridice mâna atât de sus ca el

Incredibil! Amar Mahant, un bărbat de 73 de ani, şochează lumea. El stă cu braţul drept ridicat de mai bine de patru decenii în cinstea zeiţei Shiva. Mâna a început să i se subţieze mult, dar rezistă.

Cazul indianului Amar Mahant din New Delhi a ieşit pentru prima oară la iveală în urmă cu patru ani. Jurnaliştii l-au vizitat recent şi au constatat că bărbatul stă cu braţul ridicat şi astăzi. S-au împlinit 43 de ani de când ţine permanent mâna înălţată. Mai grav este că alţi apropiaţi i-au urmat exemplul şi stau şi ei cu braţele în sus din anul 2011. Medicii spun că acest efort autoimpus este foarte periculos pentru sănătate.

După ce mai bine de patru decenii s-a chinuit să stea astfel, braţul lui Amar a devenit ţeapăn, s-a subţiat şi nici nu ar mai putea să-l coboare. Medicii cred că are tulburări ale circulaţiei sângelui în mâna ridicată, care deja nu mai e funcţională. Bărbatul ţine braţul în sus de la începutul anului 1973 în onoarea zeiţei hinduse Shiva.

Este atât de devotat religiei sale, încât şi-a părăsit slujba de casier la un magazin din metropola indiană pentru a sta tot timpul cu mâna ridicată. Mahant a renunţat şi la familie ca să fie sigur că nimeni nu îl pune la nimic altceva decât să ţină braţul sus. Şi prietenii au ajus să-l ocolească, însă nu îi pasă. Este hrănit de alţi religioşi. ”La început, mi-a fost foarte greu să nu mai cobor mâna dreaptă. Îmi propusesem să o ţin sus cât mai mult timp, în cinstea zeiţei Shiva. Nu-mi vine nici mie să cred că am reuşit să o menţin înălţată încontinuu, chiar şi când dorm.Câteva luni mi-a fost îngrozitor. Însă, cu timpul, m-am obişnuit şi nici nu o mai simt”, a povestit Amar Mahant.

În prezent, el îşi petrece ziua rugându-se şi fumând ierburi medicinale. Nu-i pasă de avertismentele medicilor. E e decis să stea cu braţul ridicat până la moarte.

image
Apropiaţii i-au urmat exemplu, dar nu pot să ridice mâna atât de sus ca el
FotoJet (5) jpg
piscina borcea pelinel jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
hurghada rechini JPG
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
rechin taur jpeg
rechini marea rosie2 png
image png
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
hurghada rechini JPG
iolanda anamaria babau jpg