De ce refuză Melania să-l țină de mână pe Trump. Este deranjată de acțiunile soțului

simeon stalpnicul png
Melania Refuză să-l țină pe Donald de mânăcaptură video

Melania și Donald Trump nu sunt adepții atingerilor în public și asta s-a văzut de când soțul ei luat în primire mandatul de la Casa Albă. Chiar și așa, în ultima perioadă, cei doi au fost protagoniștii unor filmulețe destul de penibile, care au atras atenția experților în limbajul corpului. Specialiștii au explicat de ce Melania Trump refuză să-și țină soțul de mână, în public.

Chiar dacă nu a spus niciodată, Melania arată prin limbajul corpului ei că este deranjată de comportamentul lui Donald Trump. Patti Wood, expert în citirea limbajului corpului a explicat de ce Prima Doamnă a Americii a fost surprinsă în repetate rânduri, refuzând intenția soțului ei de a o ține de mână.

Se pare că ceea ce o face pe Melania să refuse atingerile soțului în public se datorează comportamentului lui Trump. Faptul că acesta nu este un adept al gesturilor de politețe, precum ținutul ușii, deschisul portierei și faptul că merge mereu înaintea ei, o deranjează pe aceasta.

”Donald Trump face ce face de obicei, merge în fața ei. Acest gest nepoliticos pe care președintele îl face mai mereu în public o deranjează pe aceasta, gândindu-se că o pune într-o lumină proastă. Trump nu dă senzația că între cei doi există egalitate și nici că sunt uniți ca și cuplu și acest lucru nu-i face cinste Melaniei, lucru citit în limbajul corpului ei”, a declarat expertul, potrivit bravotv.com.

Comportamentul celor doi soți a atras atenția internauților, care au publicat pe rețelele de socializare mai multe clipuri și poze, pe seama cărora au creat adevărate dezbateri

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
gianina corondan tb1000 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
giulia anghelescu2 png
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pride lgbt new york5 png
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg