Descoperire macabră în lacul din fața reședinței Ducilor de Cambridge. Ce gafă au făcut polițiștii

Ultima actualizare:

    Un cadavru a fost descoperit în lacul din fața reședinței Ducilor de CambridgeFoto: Getty Images
Un cadavru a fost descoperit în lacul din fața reședinței Ducilor de CambridgeFoto: Getty Images

Poliția Metropolitană a descoperit corpul neînsuflețit al unei femei în lacul din fața Palatului Kensington, unde locuiesc prințul William și soția acestuia Kate Middleton atunci când se află la Londra, relatează presa britanică.

După descoperirea macabră făcută weekend-ul trecut, poliția a făcut și o gafă de proporții, atunci când a identificat greșit cadravrul drept o femeie dată dispărută.

Cadavru găsit în lacul din fața reședinței Prințului William și Kate Middleton

Oamenii legii s-au grăbit să anunțe familia acesteia despre presupusul deces, însă marea le-a fost mirarea atunci când aceasta s-a întors acasă în viață. 

Astfel, în acest moment, cadavrul găsit rămâne încă neidentificat. Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a declarat că „decesul este tratat ca neelucidat în acest moment, dar nu se crede că este vorba despre o moarte suspectă. Ancheta este în curs”, informează Daily Mail. Până în prezent, reprezentanții familiei regale britanice nu au oferit nicio reacție referitoare la eveniment. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net