Detalii înfiorătoare. Cum a fost ucisă Bianca Devins, tânăra care era vedetă pe Instagram

Ultima actualizare:

    Bianca Devins, tânăra de 17 ani ucisă de iubit cu sânge recefoto: captură video
Bianca Devins, tânăra de 17 ani ucisă de iubit cu sânge recefoto: captură video

Crimă oribilă la New York, urmată de imagini cumplite cu cadavrul unei tinere, care era vedetă pe Instagram. Bianca Devins a fost găsită moartă duminica trecută (14 iulie), în Utica. Un bărbat a sunat la 991 şi a mărturisit că a omorât o fată și avea de gând să-și pună capăt zilelor. Tânărul s-a înjunghiat în gât în momentul în care polițiștii au descins în locul indicat, relatează CNN.

Bianca Devins tocmai absolvise liceul și devenise foarte cunoscută pe rețelele sociale, dar destinul ei a fost frânt de cel de care era îndrăgostită. Imediat după ce a comis crima oribilă, suspectul a publicat online fotografii cu cadavrul ei, potrivit anchetatorilor.

Brandon Clark, de 21 de ani, şi-a recunoscut fapta. În apartament a fost descoperit și cadavrul aproape decapitat al tinerei.

Cum l-a cunoscut Bianca Devis pe criminal

Polițiștii au aflat că cei doi s-au cunoscut în urmă cu două luni, pe Instagram, iar relația lor a devenit rapid una foarte apropiată. Sâmbătă, duseseră împreună la un concert în New York, de unde s-au întors după ora 22:00. Din motive încă neclare, s-au luat la ceartă, apoi s-a ajuns la crimă.

„Avem informații că bărbatul a fotografiat cadavrul și a distribuit imaginile pe platforma Discord (n.r. aplicație pentru gameri, pe care pot fi distribuite texte și clipuri)”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției. Speriat de cele întâmplate, Brandon Clark a încercat sî se sinucidă după ce a comis crima oribilă. Tânărul s-a înjunghiat în gât, fiind trasportat ulterior la spital, unde a primit îngrijiri medicale.  Anchetatorii au dat asigurări că băiatul va supraviețui.

Familia fetei este devastată de cele întâmplate. "Bianca avea 17 ani și era o artistă talentată, o soră iubitoare, verișoară și o tânără minunată, care a fost luată de lângă noi prea devreme. Acum se uită la noi de Sus, unde se joacă cu pisica ei, Belle”, notează apropiaţii ei într-un mesaj de "adio".

Bianca Devins plănuia să înceapă din toamnă cursurile unui colegiu din Utica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net