Detalii înfiorătoare. Cum a fost ucisă Bianca Devins, tânăra care era vedetă pe Instagram


    Bianca Devins, tânăra de 17 ani ucisă de iubit cu sânge recefoto: captură video
Bianca Devins, tânăra de 17 ani ucisă de iubit cu sânge recefoto: captură video

Crimă oribilă la New York, urmată de imagini cumplite cu cadavrul unei tinere, care era vedetă pe Instagram. Bianca Devins a fost găsită moartă duminica trecută (14 iulie), în Utica. Un bărbat a sunat la 991 şi a mărturisit că a omorât o fată și avea de gând să-și pună capăt zilelor. Tânărul s-a înjunghiat în gât în momentul în care polițiștii au descins în locul indicat, relatează CNN.

Bianca Devins tocmai absolvise liceul și devenise foarte cunoscută pe rețelele sociale, dar destinul ei a fost frânt de cel de care era îndrăgostită. Imediat după ce a comis crima oribilă, suspectul a publicat online fotografii cu cadavrul ei, potrivit anchetatorilor.

Brandon Clark, de 21 de ani, şi-a recunoscut fapta. În apartament a fost descoperit și cadavrul aproape decapitat al tinerei.

Cum l-a cunoscut Bianca Devis pe criminal

Polițiștii au aflat că cei doi s-au cunoscut în urmă cu două luni, pe Instagram, iar relația lor a devenit rapid una foarte apropiată. Sâmbătă, duseseră împreună la un concert în New York, de unde s-au întors după ora 22:00. Din motive încă neclare, s-au luat la ceartă, apoi s-a ajuns la crimă.

„Avem informații că bărbatul a fotografiat cadavrul și a distribuit imaginile pe platforma Discord (n.r. aplicație pentru gameri, pe care pot fi distribuite texte și clipuri)”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției. Speriat de cele întâmplate, Brandon Clark a încercat sî se sinucidă după ce a comis crima oribilă. Tânărul s-a înjunghiat în gât, fiind trasportat ulterior la spital, unde a primit îngrijiri medicale.  Anchetatorii au dat asigurări că băiatul va supraviețui.

Familia fetei este devastată de cele întâmplate. "Bianca avea 17 ani și era o artistă talentată, o soră iubitoare, verișoară și o tânără minunată, care a fost luată de lângă noi prea devreme. Acum se uită la noi de Sus, unde se joacă cu pisica ei, Belle”, notează apropiaţii ei într-un mesaj de "adio".

Bianca Devins plănuia să înceapă din toamnă cursurile unui colegiu din Utica.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub ioana nastase png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg
seceta
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg