Dezastre de Black Friday! Cum au murit certându-se pe produse ieftine

Ultima actualizare:

    Black Friday: De-a lungul anilor, au existant cazuri șocante cu oameni care s-au omorât între ei pentru produsele doriteFoto: ocweekly.com
Black Friday: De-a lungul anilor, au existant cazuri șocante cu oameni care s-au omorât între ei pentru produsele doriteFoto: ocweekly.com

Black Friday (vinerea neagră n.r) reprezintă anual un prilej de cumpărături pentru oamenii din lumea întreagă. Magazinele reduc substanțial produsele de pe rafturi, iar multe persoane se pregătesc din timp pentru aceste oferte. Cu toate acestea, au existat cazuri de răniți sau chiar de persoane care au decedat, în urma busculadelor produse la diferite magazine.

De Black Friday au existat și dezastre, cel puțin în ultimii ani. Sute de oameni se pun în fața magazinelor încă de primele ore ale dimineții. În încercarea de a pune mâna pe cele mai bune oferte, unele persoane devin violente și recurg la gesturi șocante, doar pentru a pleca acasă cu un chilipir.

Black Friday: femeia care a dat cu spray paralizant în mulțime

În anul 2011, în fața unui magazin Wall Mart din California, s-au strâns foarte mulți oameni de Black Friday, în speranța că își vor achiziționa produsul dorit. Însă, ajunși în interiorul magazinului, au fost atacați de o femeie cu un spray paralizant, care voia să pună mâna pe un joc Xbox. 20 de oameni au fost răniți și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Busculadă de Black Friday: Un angajat a murit călcat în picioare de clienți

În 2008, sute de persoane au dat iama în magazinul Walmart, în Statele Unite. La intrare s-a creat o busculadă, iar oamenii au început să se calce în picioare fără milă. Un angajat pe nume Jdimytai Damour, în vârstă de 34 de ani, a căzut ca secerat printre sutele de oameni care alergau și a fost strivit. Bărbatul și-a pierdut viața în urma rănilor suferite.

În 2011, un caz similar a avut loc în Virginia de Vest, tot de Black Friday. Un bărbat de 61 de ani a leșinat și a murit în aglomerația creată de oamenii nervoși care voiau să prindă cele mai bune oferte. Ce e și mai șocant este faptul că sutele de oamenii l-au ignorat pe bătrân și au continuat să alerge frenetic prin magazin și să calce peste cadavrul lui.

Black Friday: S-au împușcat într-un magazin de jucării

Tot în 2008, într-un magazin de jucării, doi bărbați au început să se certe din cauza unor produse expuse de Black Friday. Zeci de clienți îngroziți au început să fugă din magazin, atunci când cei doi și-au scos pistoalele. Bărbații au început să se alerge unul pe altul în magazin, iar la final s-au împușcat reciproc. Ambii și-au pierdut viața în urma rănilor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net