Din ce bani trăiesc Meghan Markle și Harry. Averea prințesei Diana i-a ajutat: „Am ceea ce mi-a lăsat mama. Nu aș fi reușit altfel"

image
Familia regală nu îi mai susține financiar pe Meghan și pe HarryFoto: Getty Images

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la îndatoririle regale în ianuarie 2020, iar de atunci sunt independenți și din punct de vedere financiar. Astfel, ducii trăiesc în special din banii pe care prințesa Diana i-a lăsat moștenire copiilor săi. Cuplul a oferit detalii despre situația sa financiară în deja celebrul interviu oferit pentru Oprah Winfrey, difuzat duminică (7 martie), de CBS.

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la îndatoririle oficiale ca membri ai familiei regale britanice și s-au mutat în Canada și apoi în Los Angeles. Ducele și ducesa au spus că decizia a avut consecințe imediate, deoarece sprijinul lor financiar a fost întrerupt.

„Am ceea ce mi-a lăsat mama”, a spus prințul Harry, referindu-se la moștenirea sa de 10 milioane de dolari. „Nu aș fi reușit fără asta”. Pe baza estimărilor Forbes, cuplul are acum aproximativ 5 milioane de dolari și o valoare netă estimată de aproximativ 10 milioane de dolari. Prin comparație, regina are o valoare netă de 500 de milioane de dolari, în timp ce valoarea combinată a deținerilor monarhului britanic cu proprietatea Crown Estate, Ducatul Lancaster (un trust imobiliar), ajung la aproximativ 25 de miliarde de dolari.

Meghan și Harry, contract generos cu gigantul Netflix

Un prieten al prințului Harry a sugerat o soluție la problemele lor financiare, referindu-se la serviciile de streaming care au dezbătut mult conținutul premium. Ideea a fost una care s-a adeverit a fi extrem de benefică pentru cuplu. De fapt, Netflix a oferit cuplului o barcă de salvare generoasă: o tranzacție de cinci ani, de 100 de milioane de dolari. Cuplul a înființat Archwell Productions pentru a spune povești despre „umanitatea noastră comună” celor 200 de milioane de abonați globali ai gigantului de streaming.

Meghan Markle, în depresie din cauza problemelor

Meghan Markle a spus că puține din relatările presei britanice reflectă realitatea vieții sale din Marea Britanie, începând cu zvonurile despre o ciocnire emoțională cu Kate Middleton asupra rochiilor domnișoarelor de onoare, care ar fi făcut-o să plângă pe ducesa de Cambridge. Opusul a avut loc, a spus Markle, adăugând că Middleton i-a adus ulterior flori și și-a cerut scuze. Dar nimeni din cercul regal nu a corectat zvonurile apărute în tabloidele din Regatul Unit.Meghan Markle a spus că părerile sale despre regalitate au fost modelate de basme. Părea să pătrundă în acea fantezie când s-a căsătorit cu prințul Harry în 2018. Dar realitatea pe care a întâlnit-o - rasismul și un stoicism oficial care i-a redus la tăcere pe ea și pe cei mai apropiați prieteni - au condus primul membru de culoare al familiei regale să ia în considerare să-și ia propria viață.

„Cea mai mare preocupare a mea a fost ca istoria  să nu se repeta. Am mai spus asta în nenumărate rânduri ", a spus prințul Harry, referindu-se clar la presa tabloidă care a contribuit la moartea mamei sale într-un accident de mașină. „Ceea ce am văzut a fost istoria care se repeta. Dar mult mai periculos - adăugați o cursă și adăugați rețelele sociale. ” Prințul Harry spune că decizia a fost luată în consultare cu bunica sa, Regina Elisabeta, pe care o respectă, și cu tatăl său, prințul Charles, care pentru o vreme a încetat să-i mai vorbească.

„Am luat lucrurile în mâinile mele. Trebuie să fac asta pentru familia mea ”, a spus el. „Nu este o surpriză pentru nimeni ... dar trebuie să fac ceva pentru propria mea sănătate mintală, dar și pentru soția mea.” 

david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
maurice munteanu
Robbie Williams Spice Girls
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
Putin a fost taximetrist FOTO Twitter
Casa de oaspeti a Regelui Charles din Valea Zălanului Sursa Foto contele Kalnoky png
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg