Directorul unei şcoli din Londra le-a interzis elevilor să se atingă de zăpadă! Cum a motivat decizia


    Directorul unei şcoli din Londra a luat o decizie radicală Foto: Twitter
Directorul unei şcoli din Londra a luat o decizie radicală Foto: Twitter

Iarna este anotimpul fericirii pentru cei mici care profită de zăpadă pentru a se bulgări şi a face oameni de zăpadă. Bucuria şi râsetele plutesc în aer, iar neaua le oferă un motiv în plus de a se juca. Din nefericire, elevii unei şcoli din Marea Britanie nu pot face acest lucru din cauza conducerii instituţiei care le interzice vehement bulgăritul.

O decizie controversată a fost luată de directorul Şcolii Jo Richardson din capitala britanică. Directorul instituţiei, Ges Smith, a introdus o nouă regulă care stipulează că elevii nu au voie nici măcar să atingă zăpada, din cauza riscurilor prezentate de aceasta. Mai mult decât atât, directorul a încercat să îşi motiveze decizia absurdă.

 „Problema e că e suficient ca un singur elev să arunce un bulgăre cu gheaţă sau pietre ascunse în el şi să-i scoată ochiul altuia şi atunci toată lumea îşi va schimba opinia”, a declarat Smith într-o emisiune TV. „Regula e clară: nu atinge nimeni zăpada. Dacă nu atingi zăpada, nici nu o vei arunca”, a continuat acesta, pe un ton la fel de vehement.

 În plus, spune oficialul, zăpada "îi face pe copii uzi şi reci" şi îi determină să fie prea amuzaţi pentru a se concentra cu adevărat la lecţiile predate. „Dacă ultimul lucru pe care îl faci înainte să intri în clasă e să dai cu bulgări, e clar că nu eşti pregătit să înveţi”, a conchis directorul. Micuţii nu sunt de acord cu regula impusă de conducere, dar nu au încotro şi trebuie să o respecte, dacă nu vor să suporte sancţiuni, informează independent.co.uk.

Marea Britanie este lovită în această perioadă de un val de vreme rece şi ninsori, similar cu situaţia din România. Sute de şcoli au fost deja închise, iar altele funcţionează cu greu, dar copiilor nu le pasă de vremea de afară şi se bulgăresc fericiţi. 

Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
monica belluci si deva
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Robert Moscalu jpeg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
blake lively sarcina jpeg
jenna ortega (1) jpg
horoscop 18 noiembrie jpg
image
image
image
image
image
image
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg