Doi părinți au fost împușcați în fața copilului lor

7 august 2015
image
Împușcați fără milă în mașina în care se afla fiica lorfoto:mirror.co.uk

Anthony Coster (24 de ani) și soția lui, Catherine (22 de ani) au fost împușcați de față cu fetița lor de numai 3 ani. Poliția a găsit-o pe micuță pe bancheta din spate, în timp ce părinții morți se aflau pe locurile din față a mașinii lor.

Automobilul a fost găsit într-un șanț, cu farurile aprinse, în jurul orei 02:00 dimineaţa (ora locală n.r.), vineri (7 august), în Powder Spring, Georgia, în Statele Unite ale Americii. Conform anchetei, tânărul tată a fost împușcat de mai multe ori și a murit pe loc, în timp ce soția lui și-a dat sufletul după ce a fost dusă la spital, potrivit Mirror. Mama victimei spune că fiica ei a primit un telefon de la cineva cunoscut, cum că are nevoie de ajutor. „Când ei au plecat să-i ajute pe acești oameni care i-au sunat, ginerele meu a luat un pistol cu ei. Acum, amândoi sunt morți”, a mărturisit Cynthia Quinn pentru WXIA.

image
Anthony și Catherine Costner au fost uciși în propria mașină

„Soțul ei a fost împușcat în față, în cap și în mână, iar ea a fost împușcată în stomac. Totul s-a petrecut în fața nepoatei mele”, a mai adăugat femeia. Fratele Catherinei a declarat şi el pentru „Atlanta Journal-Constitution” că cei doi soți erau nervoși când au plecat de acasă, înainte să fie uciși. Poliția nu a anunțat încă persoanele suspecte în acest caz.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
2vancea botez jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg