Doi români s-au folosit de băiețelul lor pentru a fura un ceas de 74.000 € din celebrul magazin Harrods din Londra

Ultima actualizare:

    Harrods este cel mai cunoscut magazin din Londra, cu o istorie ce datează din 1849foto: Guliver / GettyImages
Harrods este cel mai cunoscut magazin din Londra, cu o istorie ce datează din 1849foto: Guliver / GettyImages

Un cuplu de români a reușit să fure un ceas de 67.400 de lire sterline (74.000 de euro), din celebrul magazin Harrods din Londra, folosindu-se de un copil de 6 ani.

Povestea este relatată de către publicația Daily Mail, care publică și fotografii cu cei doi români, ambii în vârstă de 33 de ani. Ilie Pară și Marta Pară-Bloj, originari din Craiova, au reușit să fure un ceas în valoare de 67.400 de lire sterline (74000 de euro), de la celebrul magazin Harrods, după ce au înșelat vigilența angajaților și au schimbat ceasul original cu o replică. Mai mult, aceștia și-au folosit fiul de șase ani, în gluga căruia au ascuns ceasul fals, pe care l-au schimbat cu originalul, într-o clipă de neatenție a vânzătorului.

Cei doi români se află în arestul poliției
Cei doi români se află în arestul poliției

Ilie Pară și Marta Pară-Bloj și-au pregătit lovitura cu câteva zile înainte, făcând mai multe fotografii unui ceas marca Audemars Piguet Royal Offshore Oak, din aur roz de 18 carate, în magazinul din centrul Londrei. Pe 19 septembrie, cuplul s-a întors în magazin împreună cu copilul de șase ani, iar când vânzătoarea s-a întors cu spatele, Ilie Pară a reușit să schimbe ceasul original cu o copie ce fusese ascunsă sub haina băiețelului.


    Cei doi români se află în arestul polițieifoto: Daily Mail /  Facebook
Cei doi români se află în arestul polițieifoto: Daily Mail / Facebook

Românii au fost opriți de polițiști câteva zile mai târziu, într-un Audi, în portul Dover, atunci când încercau să plece din țară. Bărbatul avea ceasul de 67.400 de lire sterline la mâna dreaptă, iar polițiștii au aflat apoi că cei doi își luaseră lucrurile din apartamentul din Londra. În mașină se afla și copilul de 6 ani. Cei doi craioveni vor rămâne în arest până la data procesului, fixată pe 14 decembrie.

image
image
image
image
image
image
tarif gigacalorie incalzire 1024x590 webp
Detector de metale (foto: Pexels)
fructe pexels jpg
1 apa de trandafiri 1401915263 jpg jpeg
inghetata lingurita freepik png
20230922 112723 jpg