Donald Trump, dat ├«n judecat─â de poli╚Ťi╚Ötii de la Capitoliu. Cer desp─âgubiri pentru "r─ânile fizice ╚Öi psihologice"

image
Pe 6 ianuarie au avut loc violen╚Ťe inimaginabile la CapitoliuSurs─â foto: Profimedia

Doi agen┼úi din cadrul Poli┼úiei Capitoliului au depus pl├óngere ├«mpotriva fostului pre┼čedinte Donald Trump, pe care-l acuz─â de incitarea asaltului violent de la 6 ianuarie la sediul Congresuuli Statelor Unite.

Donald Trump a fost dat ├«n judecat─â de doi oameni ai legii care au fost profund afecta╚Ťi de cele ├«nt├«mplate la Capitoliu ├«n data de 6 ianuarie. 

Cei doi reclaman┼úi, James Blassingame ┼či Sidney Hemby, afirm─â c─â au suferit ÔÇŁr─âni fizice ┼či psihologiceÔÇŁ ├«n aceste confrunt─âri - ├«n opinia lor urzite de c─âtre Donald Trump, care se afla atunci ├«n ultimele zile ale pre┼čedin┼úiei sale ┼či refuza aprig s─â-┼či recunoasc─â ├«nfr├óngerea ├«n fa┼úa lui Joe Biden.

ÔÇŁInsurgen┼úii au fost ├«ncuraja┼úi de comportamentul domnului Trump din ultimele luni, care i-a determinat pe sus┼úin─âtorii s─âi s─â cread─â ├«n falsele sale afirma┼úii potrivit c─ârora era pe punctul de a fi ├«ndep─ârtat de la Casa Alb─â din cauza unei farude electorale masiveÔÇŁ, subliniaz─â ei ├«n aceast─â pl├óngere, depus─â la un tribunal federal la Washington.

ÔÇŁMul┼úimea insurgent─â, pe care domnul Trump a ├«ncins-o la ro┼ču, incitat, ghidat, ajutat ┼či c─âreia ├«i era complice, ┼či-a croit un drum cu for┼úa ├«mpotriva reclaman┼úilor ┼či colegilor lor, pe care i-a urm─ârit ┼či agresatÔÇŁ, acuz─â ei, potrivit News.ro.

James Blassingame, un poli┼úist afroamerican care lucreaz─â de 17 ani la Poli┼úia Capitoliului, precizeaz─â c─â a fost r─ânit la cap ┼či la spate ┼či c─â sufer─â de sechele psihologice ├«n urma atacului de la sediul Congresului. Mai mult dec├ót at├ót, el sus╚Ťine c─â a fost  ╚Ťinta unor rem─ârci rasiste care au venit din partea sus╚Ťin─âtorlor fostului pre╚Öedinte american, Donald Trump. 

Sidney Hemby, care se afl─â ├«n post de 11 ani, a fost r─ânit la m├óini ┼či la genunchi, dup─â ce a fost zdrobit de u┼čile de la intrarea ├«n Capitoliu. ├Än plus, el a fost stropit pe fa╚Ť─â cu produse chimice. ÔÇŁAgentul Hemby are de obicei un comportament calm, ├«ns─â ├«i este dificil s─â gestioneze consecin┼úele psihologice ale unor atacuri ne├«ncetateÔÇŁ, se subliniaz─â ├«n pl├óngerea depus─â ├«mpotriva lui Trump. 

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
gianina corondan tb1000 jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG