Donald Trump, fascinat de o sportiv─â celebr─â. O crede cea mai frumoas─â femeie din lume

11 noiembrie 2016
simeon stalpnicul png
Donald Trump are o pasiune pentru femeile frumoaseFoto: Getty

De╚Öi de-a lungul timpului a avut destule comentarii nepotrivite la adresa femeilor, ba chiar a ╚Öi fost acuzat de abuz sexual, Donald Trump iube╚Öte frumuse╚Ťile din toat─â lumea.

Tocmai de aceea a ╚Öi ales-o ca so╚Ťie pe slovena Melania, un fost fotomodel care a f─âcut senza╚Ťie ├«n reviste ╚Öi pe podiumuri. Cu toate acestea, ├«n urm─â cu c├ó╚Ťiva ani s-a ├«nt├ólnit fa╚Ť─â ├«n fa╚Ť─â cu cea pe care a numit-o "cea mai frumoas─â femeie din lume". Nu este vorba despre vreo americanc─â de la Hollywood, ci de s├órboaica Ana Ivanovic, juc─âtoarea de tenis care s-a c─âs─âtorit ├«n urm─â cu c├óteva luni cu fotbalistul Bastian Schweinsteiger.

├Än urma unei ├«nt├ólniri dintre Trump ╚Öi Ivica Dacic, premierul s├órb de la acea vreme, miliardarul devenit pre╚Öedinte al SUA a declarat: "Este cea mai frumoas─â femeie (Ana Ivanovic n.r.) pe care am v─âzut-o ├«n via╚Ťa mea. Pur ╚Öi simplu, cea mai frumoas─â", noteaz─â The Sun.

Magnatul a reu╚Öit s─â se ╚Öi vad─â cu s├órboaica, ba chiar s-au ╚Öi pozat ├«mpreun─â, iar imaginea a ajuns pe re╚Ťelele sociale, publicat─â chiar de c─âtre Ana.

simeon stalpnicul png
Donald Trump s-a ╚Öi pozat cu feble╚Ťea saFoto: arhiv─â personal─â
kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub marioara man gheorghe png
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg