Donald Trump, material compromițător: filmat în timpul unor orgii cu prostituate în Moscova

11 ianuarie 2017
article img
Donald Trump, din nou implicat într-un scandal sexualFoto: Getty

Pe Internet a fost publicat un document compromițător despre Donald Trump, în care se afirmă că a fost urmărit și filmat într-un hotel din Moscova, unde a luat parte la orgii sexuale cu prostituate.

Pe lângă document, se pare că ar există și un material video, care însă nu a fost publicat și care a fost realizat în timpul campaniei electorale, pe când Trump și Hillary se luptau pentru obținerea voturilor americanilor, informează Daily Mail.

Documentul cuprinde 35 de pagini de „conținut sensibil”, realizat de hackerii ruși. acesta a fost publicat integral marți, 10 ianuarie, pe site-ul BuzzFeed News, precizând că scopul a fost de a-i lăsa pe cititori să-și facă singuri o idee despre președintele ales, Donald Trump.

article img
Foto: Daily Mail

Materialul video pare să cuprindă momente în care Trump a plătit prostituate pentru a face sex murdar în timp ce el le privea. Întâmplarea s-ar fi petrecut într-un hotel din Moscova, chiar în spațiul rezervat oficialităților prezidențiale.

article img
Foto: Twitter

Informațiile și acuzațiile nu sunt însă verificate și a fost afirmat acest lucru chiar de cel care a dezvăluit povestea. Donald Trump a negat veridicitatea documentului pe contul său de Twitter: „ȘTIRE FALSĂ – O TOTALĂ VÂNĂTOARE POLITICĂ DE VRĂJITOARE!”.

Consiliera președintelui ales, Kellyanne Conway, a respins și ea acuzațiile în numele lui Trump, ținând să precizeze că informațiile prvin de la „surse necunoscute”.