Donald Trump n-are pic de maniere! Ce gest a făcut în timpul unui discurs

simeon stalpnicul png
Donald Trump a făcut iar un gest dubios în timpul unui discursFoto: Getty

Președintele american s-a făcut iar de râs, după ce a făcut un gest dubios în timpul unui discurs. Imaginile au ajuns rapid în mediul online, unde criticile, ironiile și insultele n-au întârziat să apară. Mai grav este că nu a fost pentru prima dată când comis-o.

În timpul unui discurs, Donald Trump a vrut să-și umezească puțin gâtul, sorbind o gură de apă dintr-un pahar, care se afla în fața sa pe stativ. Nimic anormal până aici, însă felul în care președintele a apucat paharul și a sorbit apa, a atras atenția tuturor celor care-l priveau, după cum relatează metro.co.uk.

Receipts that Trump is a host body pretending to drink water like a human pic.twitter.com/J1J5xwvVTn— Aaron Vallely (@Vallmeister) 19 decembrie 2017

Receipts that Trump is a host body pretending to drink water like a human pic.twitter.com/J1J5xwvVTn

Trump a luat păhărelul cu ambele mâini și a luat o înghițitură într-un mod cât se poate de nostim, dar și dubios. Mulți internauți cred că acesta nu este deloc gestul unei persoane normale și sugerează, fie că n-are maniere, fie sunt primele semne ale demenței, de care s-a mai vehiculat anul acesta că ar suferi.

Aceeași scenă a mai fost surprinsă în timpul unui alt discurs, numai că în prim-plan se afla o sticlă de apă, pe care a desfăcut-o într-un mod cel mult copilăresc, apoi a dat rapid pe gât o înghițitură, cu ambele mâini, de parcă s-ar fi aflat într-o tavernă, la o discuție cu câțiva mușterii, nu în cadrul unui eveniment oficial.

Pe rețelele de socializare, internauții au distribuit câteva fotografii nostime editate, în care ridiculizează gestul lui Trump.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
cub mircea bravo png
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
soldati usi in timp ce se predau in Herson FOTO The Sun jpg
Kelemen Hunor FOTO gov.ro
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg