Două cutremure puternice în Italia, de 5,4 și 5,9 grade


    Cutremur în Italia. Magnitudinea estimată: 6,5 - 7,1 pe scara Richter
Cutremur în Italia. Magnitudinea estimată: 6,5 - 7,1 pe scara Richter

La sfârșitul lunii august, Italia era devastată de un cutremur de 6,2 grade, care a dus la moartea a aproape 300 de persoane, iar miercuri seara, 26 octombrie, a fost din nou aproape de o nouă tragedie.

UPDATE ORA 23:00: Școlile din Macerata, L'Aquila, Camerino, Assisi, Bastia Umbra, Terni, Rieti, Ascoli Piceno, Perugia, Teramo şi Castelli vor fi închise joi, 27 octombrie.

UPDATE ora 22:30: Două ore mai târziu, al doilea cutremur produs în aceeaşi zonă a avut intensitatea de 5,9, anunță DIGI24. Cutremurul a afectat structura bisericii Santa Maria delle Grazie din Norcia. Două persoane au fost rănite în localitatea Visso. Câteva clădiri vechi s-au prăbușit. Locuitorii din Castelsantangelo sul Nera și cei din Marche au rămas fără electricitate.

Un seism de 5,4 grade pe scara Richter s-a produs la 66 de kilometri de Perugia, dar s-a simțit foarte tare și la Roma, unde s-au înregistrat câteva daune.

Cutremurul s-a produs la o adâncime de doar 9 kilometri, la ora 19:10, ora Italiei, informează The Independent. Cetățenii din Croația și Slovenia au anunțat că au simțit o mișcare a pământului la doar câteva secunde după italieni.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
zodia care consuma alcool jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin