Două surori gemene din România, găsite moarte într-un parc din Paris. Crimă sau sinucidere?


    Cadavrele au fost descoperite plutind pe lacul Montsouris, aflat într-un parc din Paris Foto: tripadvisor.com
Cadavrele au fost descoperite plutind pe lacul Montsouris, aflat într-un parc din Paris Foto: tripadvisor.com

Două surori gemene, care au fost identificate ulterior ca provenind din România, au fost găsite moarte într-un parc din Paris, plutind deasupra apei. Un trecător a fost martorul scenei tulburătoare și a anunțat imediat autoritățile franceze, care s-au prezentat la fața locului pentru investigații și determinarea cauzei morții celor două.

O scenă parcă desprinsă din filmele de groază a avut loc vineri dimineaţă, 8 martie, într-un parc liniştit din Paris. Un trecător a observat două cadavre plutind pe apa lacului și a alertat de urgență autoritățile, care au venit la fața locului pentru investigații. Din primele informații, se pare că cele două tinere găsite decedate erau gemene și de origine română, având domiciliul în București, potrivit Adevarul.

Poliția suspectează că cele două gemene s-ar fi sinucis

Trupurile neînsuflețite ale femeilor au fost găsite vineri dimineaţă, la ora locală 07.15, plutind pe apa lacului artificial din parcul Montsouris, din capitala Franţei. Potrivit presei franceze, cele două surori se numesc Lucreţia şi Mariana, sunt născute în 1970 şi au domiciliul în Bucureşti. Ele au fost identificate pe baza actelor de identitate pe care le aveau asupra lor.

Forțele de ordine au încercat să stabilească cauza decesului, și, cu toate că apa lacului din parcul Montsouris nu este deloc adâncă, poliţia suspectează sinuciderea, întrucât echipajele ajunse la fața locului au găsit pe o bancă din apropiere o scrisoare de adio scoasă la imprimantă. Un alt indiciu neobișnuit găsit a fost reprezentat de faptul că cele două femei erau îmbrăţişate şi aveau feţele acoperite cu eşarfe în momentul descoperirii. Ele ar fi intrat în parc joi seara, înainte de ora închiderii, şi s-a fi sinucis în cursul nopţii, potrivit ipotezei polițiștilor.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
Mihai Bendeac FOTO Facebook
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg