Dragostea plutește în aer! Au apărut fotografiie oficiale de logodnă ale prințului Harry

simeon stalpnicul png
Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai Foto:GuliverSplash

Prințul Harry și logodnica sa, Meghan Markle, au realizat ședința foto oficială de logodnă, care i-a găsit pe tărâmul Frogmore House din Windsor.

Prințul și logodnica sa au pozat pentru o fotografie formală pe treptele din fața casei, el purtând un costum bleumarin, iar Markle o rochie de gală elegantă. Lucrurile au stat puțin diferit pentru fotografia informală, alb negru. În cel de-al doilea instantaneu, Harry o îmbrățișează pe Meghan cu afecțiune, în timp ce ea îi așază, la fel de afectuos, o mână pe chip. În ambele imagini se poate observa foarte clar inelul de logodnă în confecționarea căruia s-au folosit două diamante din colecția de bijuteri a Dianei și un diamant imens din Botswana. 

simeon stalpnicul png
Fotografia formală de logodnă Foto: Alex Lubomirski/CameraPress via Guliver Romania

Fotografiile au fost realizate în urmă cu o săptămână de către fotograful de orgine poloneză Alexi Lubomirski, cunoscut pentru munca sa din domeniul modei. Alexi a moștenit un titlu de la tatăl său și, în cadrul evenimentelor formale, se recomandă folosind apelativul de Alteța Sa Prințul Alexi Lubomirski. Polonezul a declarat că s- simțit onorat de faptul că a avut dreptul să imortalizeze acest moment atât de important în viața prințului Harry. "A fost o onoare incredibilă să mi se ceară să documentez acest eveniment minunat, dar și un privilegiu extraordinar să fiu martor iubirii pe care și-o poartă doi oameni", a declarat acesta, potrivit telegraph.co.uk. "Nu pot să nu zâmbesc atunci când mă uit la fotografiile pe care le-am realizat. Le mulțumesc prințului Harry și domnișoarei Markle pentru ocazia pe care mi-au oferit-o", a conchis acesta.

simeon stalpnicul png
Fotografia informală de logodnăFoto:Alex Lubomirski/CameraPress via Guliver Romania

Alexi este cunoscut pentru ședințele foto pe care le-a relizat cu diferite vedete, printre care se numără și Charlize Theron, Natalie Portman, Katy Perry, Jennifer Aniston, Scarlet Johansson. 

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
meghan markle jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis  jpg
reghe corina caciuc jpeg
Silvio Berlusconi la o reuniune a partidelor de centru dreapta la Villa Grande din Roma FOTO EPA-EFE
platou unt foto Instagram/oliveandpinecharcuterieco JPG
image
image
image
image
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
meghan markle jpg
Regele Charles FOTO Getty Images jpg
rafila jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png