Ducii de Sussex, nişte părinţi împliniţi! Cât de simpatic este micuţul Archie în turneul african

image
Meghan Markle radiază de fericire în timp ce îl ţine în braţe pe micuţul Archie Harrison

Ducii de Sussex, prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle au pornit într-un turneu african de anvergură, dar în acelaşi timp, şi într-o călătorie plină de emoţie, în special pentru prinţul Harry. Cu 22 de ani în urmă, mama sa păşea pe acelaşi teritoriu şi avea curajul de a păşi părintre minele terestre. Gestul său a impresionat o lume întreagă, iar Harry vizitează ţările africane pentru a trage un semnal de alarmă asupra pericolului reprezentat de mine, dar şi pentru a reaminti tuturor că munca regretatei Diana nu a fost în van. Ducii de Sussex sunt însoţiţi în turneu de cel mai nou membru al Casei Regale a Marii Britanii, fiul lor, Archie Harrison. Iată primele imagini cu acesta pe tărâm african.

În urmă cu trei zile, ducii de Sussex au pornit într-o călătorie pe care, cu siguranţă, nu o vor uita niciodată. Ce face turneul din ţările sud-africane să fie atât de special este însemnătatea pe care o acordă Harry călătoriei. Pentru prinţul Harry turneul din Africa de Sud este cu atât mai important cu cât aici este teritoriul pe care mama sa, prinţesa Diana, a călcat în urmă cu 22 de ani şi a scris o filă de istorie prin gestul pe care l-a făcut în faţa jurnaliştilor.

image
Ducii de Sussex alături de fiul lor , Archie Harrison

Atunci, prinţesa Diana a mers printre minele terestre în faţa celor prezenţi şi a vorbit despre persoanele care au căzut victime lor. Acum, 22 de ani mai târziu, prinţul Harry continuă munca mamei sale şi se implică activ în cadrul fundaţilor care au fost patronate de prinţesa Diana, semn că nu doreşte ca valorile promovate de Diana să se stingă.

Doica lui Archie, alături de duci şi de bebeluş în turneu

Alături de prinţul Harry se află soţia sa, Meghan Markle şi fiul lor lor, Archie Harrison. Pe tot parcursul turneului, Meghan Markle şi prinţul Harry vor fi ajutaţi de către doica bebeluşului să aibă grija de cel mai nou membru al Casei Regale. Pentru Archie va fi prima excursie de anvergură, dar timpul va trece repede pentru el întrucât va fi răsfăţat de braţele mamei sale, cât şi a celei mai noi dintre dădace.

Printesa Diana a vizitat în anul 1997 Angola jpeg
Prinţesa Diana a vizitat o parte dubtre ţările africane în 1997

În ciuda faptului că a venit pe lume abia acum patru luni, Archie a avut parte de multe schimbări şi la fel de mult diversitate. Două bone au fost concediate de către ducii de Sussex. Potrivit acestora motivul pentru care ele nu au rămas alături de Archie a fost neprofesionalismul lor şi lipsa de experienţă în gestionarea situaţiilor delicate. Se pare că, după îndelungi căutări, Meghan şi Harry, au găsit persoana potrivită care să aibă grijă de fiul lor. Mai mult decât atât, Meghan este foarte încântată de modul în care angajata interacţionează cu bebeluşul şi o descrie pe bonă ca fiind un dar trimis de Dumnezeu, potrivit thesun.co.uk. "Meghan este o mamă foarte implicată, însă noua bonă este într-adevăr o binecuvântare. O femeie foarte profesionistă, cu o vastă experienţă, care s-a integrat perfect în sânul famiiei. Se descurcă cu micul Archie, iar Harry şi Meghan sunt mulţumiţi de ea", a declarat o sursă pentru publicaţia britanica menţionată anterior.

image
Ducii de Sussex alături de fiul lor , Archie HarrisonFoto: GettyImages

O famile mică, dar fericită

Ducii de Sussex şi-au creat o pagina personală de Instragram în urmă cu câteva luni, iar din acel moment încarcă constant fotografii din timpul evenimentelor formale la care participă. Nici de această dată nu au făcut o excepţie. Cei doi soţi au încărcat un scurt filmuleţ în care apar alături de fiul lor, mergâns pe un culoar, spre o întâlnire oficială. Meghan Markle este cea care îl ţine pe micuţul Archie în braţe, în timp ce Harry merge alături de ea, neputând să îşi ia ochii de la fiul său şi afişând un zâmbet larg.

Ion Hristescu png
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
7 front elvetianca pensiune jpg
andreea esca si alexia eram
6 baza 1 garsoniera jpg
BeFunky collage (22) jpg
vreme rece de toamna
1 pozitie somn jpg jpeg
image
image
image
image
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
rapper rus   mrwalkie Instagram  jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg