E plătită cu 1.000 $ pe zi să pozeze în lenjerie intimă

Ultima actualizare:
Îi plac  şedinţele foto
Îi plac şedinţele foto

O poveste care înduioşează întreaga lume! Kanya Sesser a fost abandonată de părinţi pe când avea doar o săptămână, fiindcă s-a născut fără picioare. Totuşi, a reuşit să ajungă un fotomodel bine plătit.

Este un manechin de mare succes şi o atletă uimitoare! Kanya Sesser, de 23 de ani, din Los Angeles, câştigă 1.000 de dolari (3.960 de lei) pe zi pentru a poza în lenjerie intimă. A fost abandonată pe treptele unui templu budist din Thailanda, pe când era nou-născut, dar, din fericire, a fost salvată de un cuplu din Oregon, SUA, care a adoptat-o.

 Se deplasează cu  placă de skateboard
Se deplasează cu placă de skateboard

Nu merge într-un cărucior cu rotile, a învăţat să folosească o placă de skateboard ca să se deplaseze. Însă se descurcă foarte bine să se mişte şi cu ajutorul mâinilor. La vârsta de 15 ani a început să pozeze pentru unele sporturi destinate persoanelor cu handicap. Aşa a fost remarcată de firmele de lenjerie intimă, care o plătesc regeşte.


     Se deplasează cu  placă de skateboard
Se deplasează cu placă de skateboard

“Sunt diferită şi acest lucru este sexy. Nu am nevoie de picioare pentru a mă simţi sexy”, a spus frumoasa Kanya, care a pozat pentru firme renumite, cum ar fi Volcom, Nike şi Rip Curl Girl. “Îmi place să fac bani din modelling şi să le arăt oamenilor ce frumuseţe pot să privească”, a adăugat ea.

Manechinul a dezvăluit că iubitul ei, Brian, este unul dintre cei mai mari fani ai săi şi o susţine în tot ce face. Kanya Sesser este şi o atletă foarte talentată şi, în prezent, se pregăteşte intens să concureze în competiţia de monoschi (n.r. - schi pentru persoanele cu handicap) la Jocurile Paralimpice, care vor avea loc în 2018 în Coreea de Sud. Ea lucrează şi la o carte despre incredibila sa călătorie prin viaţă, care va fi publicată anul viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0383789258 jpg
image
image
image
image
image
image
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
index webp
mana maicii domnului jpg
gravida jpg
bani jpeg
wave 5255593 1280 jpg
vreme furtuna png
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net