Ea e considerată cea mai sexy gardă de corp. E soldat în armata chineză

7 septembrie 2016
article img
Această tânără încântătoare este considerată cea mai sexy gardă de corpFoto Daily Mail

A fost un moment în timpul Summitului G20 când toate privirile n-au mai fost îndreptate înspre politicienii întruniți pentru a discuta probleme de securitate, ci înspre o tânără gardă de corp care i-a surprins pe toți cu frumusețea ei.

Numeroși lideri mondiali s-au întrunit în orașul Hangzhou din China pentru a discuta probleme importante de relații internaționale, dar Shu Xin, o gardă de corp și soldat în Armata de Eliberare Populară a atras toate privirile, informează Daily Mail.

article img
Shu Xin adoră să cânte și să danseze în timpul liberFoto Daily Mail

Se crede că s-a născut prin anii 1990, dar nu au fost identificate și alte informații despre frumoasa asiatică. Se pare că Shu a fost zărită păzind mașina folosită de premierul italian, Matteo Renzi. În 2013, ea a fost nominalizată ca fiind una dintre cele zece cele mai frumoase femei soldat din Armată de Eliberare Populară.

Potrivit surselor de presă chineze, Shu adoră să cânte și să danseze în timpul liber – chiar a câștigat o competiție muzicală din China.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!