Ea este amanta perfectă! FOTO


    Bărbaţii însuraţi au decis cum arată femeia cu care şi-ar înşela nevestele
Bărbaţii însuraţi au decis cum arată femeia cu care şi-ar înşela nevestele

Amanta perfectă e tânără, sexy şi absolventă de facultate. Bărbaţii căsătoriţi au hotărât, pe un site de matrimoniale, care este portretul ideal al femeii cu care ar fi dispuşi să aibă o aventură. Rezultatul este surprinzător.

Amanta ideală nu sună, ci aşteaptă! Nu întreabă de soţie, ci te transformă într-un zeu al sexului. Ce bărbat nu visează să aibă lângă el, pentru câteva ore pe săptămână, o femeie care să-l scape de grijile cotidiene, în loc să-i toace nervii când se întoarce de la serviciu? Datele, care au inclus preferinţele lor fizice, ocupaţia, starea civilă, vârsta şi etnia, au fost analizate de specialiştii site-ului de întâlniri online Seeking Arrangements şi au determinat cum arată prada mult râvnită de toţi bărbaţii care caută diversitate. Bărbaţii însuraţi, dornici de o aventură amoroasă, îşi doresc o amantă tânără, sexy şi cu un bust generos, este concluzia la care au ajuns experţii, potrivit Daily Mail. Compania a analizat preferinţele a 468.000 de bărbaţi şi a descoperit că în topul preferinţelor lor sunt femeile caucaziene (37%) cu ochi verzi (47%) şi nefumătoare.

Aceştia preferă femeile cu corp atletic, senzuale şi de preferinţă practicante de yoga. De asemenea, bărbaţii căsătoriţi visează ca amantele lor să fie deschise şi să nu mai fie implicate într-o altă relaţie. Potrivit studiului, infidelii preferă amantele tinere, cu vârsta cuprinsă între 26 şi 32 de ani, şi cu studii superioare. Atenţie, bărbaţi, amanta perfectă vă costă, în medie, 5.000 de dolari (20.000 de lei) pe lună!

cub camelia șucu (1) png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub emma corrin png
Kirstie Alley jpg
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
femeie vaccin jpg
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg