Ea este diva sexy care a dus la capturarea lui El Chapo

12 ianuarie 2016
article img
Kate Del Castillo (43 de ani)foto: AP

Ziua de vineri, 8 ianuarie, a marcat capturarea celui mai periculos om din lume, Joaquin Archivaldo Guzman Loera (57 de ani), poreclit El Chapo. Lordul mexican al drogurilor a fost prins într-o casă din orașul de coastă Los Mochis, situat în statul său natal, Sinaloa.

Forțele speciale mexicane l-au găsit cu ajutorul renumitului actor Sean Penn (55 de ani), care a primit toată atenția reflectoarelor atunci când El Chapo a fost „returnat” închisorii de maximă securitate din care a scăpat. Persoana care i-a făcut actorului legătura cu lordul mexican al drogurilor a rămas în umbră.

Uite cum arată Kate Del Castillo

article img
Kate Del Castillo este o actriță mexicană în vârstă de 43 de anifoto: AP

Kate Del Castillo, o actriță în vârstă de 43 de ani, este cea care a făcut totul posibil. Deși a jucat, în trecut, rolul de traficantă de droguri, Kate nu se aștepta niciodată să fie implicată în „afacerile” celui mai mare traficant de droguri din lume, potrivit The Sun.

article img
Kate (43 de ani) a jucat, în trecut, rolul de traficantă de drogurifoto: AP

În luna ianuarie a anului 2012, Kate și-a exprimat dezgustul față de „autoritățile corupte din Mexic” și simpatie față de șeful cartelului Sinaloa. Acesta este, cel mai probabil, modul în care a ieșit în evidență și a reușit să-i atragă atenția mafiotului.

article img
Vedeta este cea care a aranjat interviul lui El Chapo cu Sean Pennfoto: Getty

În dorința de a realiza un film despre el însuși la Hollywood, El Chapo a acceptat propunerea lui Kate Del Castillo, atunci când frumoasa actriță i-a obținut lui Sean Penn un interviu cu marele lord al drogurilor. Fiind persoana de legătură dintre cei doi, Kate a fost un instrument cheie în acțiunea forțelor speciale, care, în cele din urmă, au reușit să-l captureze pe mafiot.