Ea este Miss SUA 2015 FOTO VIDEO


    Olivia Jordan a cucerit inimile americanilor și a câștigat competiția Miss SUA 2015Foto: Getty
Olivia Jordan a cucerit inimile americanilor și a câștigat competiția Miss SUA 2015Foto: Getty

Concursul Miss Statele Unite 2015 și-a încoronat câștigătoarea, pe Olivia Jordan (26 de ani), reprezentantă a statului Oklahoma. Evenimentul fastuos a avut loc în Baton Rouge, capitala statului american Louisiana.

Miss Statele Unite ale Americii 2015, Olivia Jordan, va beneficia de acest titlu timp de un an, în care va avea parte de numeroase proiecte prestigioase în lumea modei și va participa la evenimente caritabile. Noua regină a frumuseții va locui într-un penthouse superb din New York.

Olivia Jordan este regina frumuseții a Americii

Olivia Jordan a uimit juriul de specialitate cu frumusețea ei, dar și cu răspunsurile inedite pe care le-a dat în cadrul interviului la care au luat parte toate concurentele. Frumoasa blondă și-a etalat silueta de invidiat în costum de baie și în rochii de seară, dar a impresionat prin răspunsul pe care l-a dat cu privire la prejudecățile rasiale cu care se confruntă America. Olivia a spus că ar vrea ca pe bacnota de 10 dolari să vadă femei puternice și de culoare, precum Oprah sau Harriet Tubman.

Moment emoționant pentru Miss SUA 2015

Câștigătoarei i-a fost înmânată coroana de către regina Miss SUA de anul trecut, Nia Sanchez (25 de ani), reprezentantă a statului Nevada, relatează usmagazine.com. Olivia Jordan a fost urmată în top 5 de către Miss Texas Ylianna Guerra, Miss Rhode Island Anea Garcia, Miss Nevada Brittany McGowan și de către Miss Maryland Mamé Adjei.

Miss SUA din acest an s-a desfășurat în candrul unor controverse politice, având în vedere că Donald Trump, liderul Organizației Miss Univers a făcut niște comentarii rasiste la adresa imigranților latino-americani, pe care i-a făcut criminali și violatori, stârnind un val de critici în toată presa internațională. Acesta nu a luat parte la evenimentul din acest an. Concursul Miss Statele Unite ale Americii a ajuns la ce-a de-a 64-a ediție.  

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
Icoana Basilica ro webp
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg