Ei au cele mai late limbi din lume! FOTO, VIDEO

image
Byron are limba de 8,6 centimetri, Emily are limba de 7,3 centimetri lăţime

Byron şi Emily Schlenker au intrat în Cartea Recordurilor pentru că au cele mai late limbi din lume. El este bărbatul cu limba cea mai lată, iar ea este femeia cu cea mai lată limbă de pe planetă.

Limba lui Byron (45 de ani) are lăţimea incredibilă de 8,6 centimetri, adică este cu 2 centimetri mai lată decât un iPhone 6. La vârsta de numai 14 ani, Emily nu este departe de performanţa tatălui. Limba ei are lăţimea de 7,3 centimetri, dimensiuni mult mai mari decât cele normale la om.

Uluitor este faptul că Byron şi Emily au descoperit din întâmplare că sunt unici în lume, după ce fata a luat un exemplar din Cartea Recordurilor de la bibliotecă pentru a pregăti o lucrare pentru şcoală. Byron a observat atunci că deţinătorul recordului pentru cea mai lată limbă avea limba mai îngustă decât ei doi.

Tatăl este în al nouălea cer de fericire

Astfel, Byron şi Emily Schlenker au devenit repede cunoscuţi în localitatea lor, Syracuse, New York. “Mă opresc oamenii la supermarket ca să facă fotografii cu mine”, a mărturisit tată, încântat. Fiica sa a ezitat să-şi facă public performanţa, de teamă că se vor distra colegii pe seama mea. Însă. Văzând cât este de bucuros tatăl, a acceptat să devină cunoscută şi performanţa sa înscrisă în Cartea Recordurilor. “Toată lumea face glume pe seama limbii lui Byron şi viaţa noastră sexuală”, a mărturisit soţia acestuia, Vicki, mama lui Emily.

meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Forbes FOTO Shutterstock
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta