El e călăul-monstru al ISIS. "Buldozerul" seamănă teroare în Irak

10 octombrie 2015
article img
Călăul-monstru al ISIS seamănă teroare în IrakFoto: dailymail.co.uk

Un bărbat de 130 de kilograme, membru al grupării ISIS, este considerat unul dintre cei mai temuţi călăi. Cunoscut sub porecla "Buldozerul", el a decapitat mai mulţi bărbaţi şi a amputat braţele unor copii, ca parte a unei acţiuni numite "Comitetul de Tăiere".

La fel ca Jihadistul John, călăul îşi ascunde faţa mereu, potrivit dailymail.co.uk.

Săptămâna trecută, un băiat de 14 ani din Siria a povestit că Buldozerul i-a tăiat piciorul şi mână pentru că nu a vrut să se alăture ISIS. Ba chiar, călăul a strâns un grup de copii care au asistat la scena sângeroasă. 

Băiatul a păstrat o poză cu Buldozerul pe telefonul lui mobil, în care călăul ISIS apare îmbrăcat complet în negru, cu faţa acoperită şi cu o sabie cu care mutilează tinerii neajutoraţi. 

article img
Buldozerul decapitează oameni şi mutilează copii cu sabia luiFoto: dailymail.co.uk

Una dintre primele imagini cu Buldozerul a apărut în iunie 2014, când acesta ţine în mână o mitralieră Browning, de 52 de kilograme. Arma, care poate fi folosită şi ca tun antiaerian uşor, se montează de obicei pe turele, pe tancuri sau pe structuri fixe.

Luna trecută, ISIS a publicat două imagini cu acesta, în timp ce decapitează doi bărbaţi, în provincia Anbar din Irak, în faţa a sute de oameni. Fotografiile îl arată pe terorist sărind în sus înainte de a lăsa să cadă sabia mare peste gâtul victimelor. O altă imagine arată cadavrele decapitate, înşirate în curtea în care au avut loc execuţiile, în timp ce teroriştii împrăştie mulţimea.