El e cel mai bogat copil din lume. Are un miliard $ la 2 ani

Ultima actualizare:

    Fotografii: Guliver/ Gettyimages/ Hepta/ AP
Fotografii: Guliver/ Gettyimages/ Hepta/ AP

Are doar vârsta de 2 ani şi este deja miliardar! Prínţul George, al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, este deja cel mai bogat copil din lume. Titlul i-a adus deja o avere de 1 miliard $.

Pe numele complet George Alexander Louis, micul prinţ este fiul cel mare al prinţului William şi al soţiei sale, Kate Middleton. El a venit pe lume la 22 iulie 2013, la Londra, şi pentru faptul că face parte din familia regală primeşte un venit de 600 de milioane de dolari pe an din bugetul public. Impozitele din Regatul Unit se folosesc pentru subvenţionarea familiei regale. La doar 27 de ore după ce s-a născut, întreaga planetă l-a văzut înfăşat într-o păturică albă în braţele tatălui, apoi ale mamei. 200 de jurnalişti au aşteptat îndelung la intrarea maternităţii St Mary venirea lui pe lume.

La scurt timp, micuţul a făcut un turneu împreună cu părinţii în Australia şi Noua Zeelandă. A fost prima sa vizită oficială şi, deşi nu a făcut decât să se joace cu alţi copii de vârsta lui, a însemnat că a ieşit în public şi a atras simpatia supuşilor, aşa că îşi merită din plin banii. Toate fotografiile lui sunt urmărite de presa din întreaga lume, hăinuţele inspirate după cele pe care le îmbracă se vând ca pâinea caldă.

Naşterea lui a adus numeroşi turişti de pe planetă, aşa că aduce câştiguri de miliarde de dolari ţării sale. Nu e om să nu fi admirat pozele în care face primii paşi, înconjurat de părinţi şi de căţelul lor, Lupo. E un copil mereu jucăuş şi vesel, tot timpul pus pe giumbuşlucuri. Şi deşi este aşa de bogat, se încearcă mereu ca micuţul să ducă o viaţă cât mai obişnuită. Prima sa aniversare a avut loc departe de camerele de filmare, în sânul familiei. Mama lui, Kate, i-a pregătit singură tortul şi a suflat în lumânare în prezenţa faimoasei străbunici, Regina Elisabeta a II-a. A primit 800 de cadouri din întreaga lume, inclusiv un magnific cal balansoar de la preşedintele american, Barack Obama.

George locuieşte împreună cu părinţii şi bona lui spaniolă Maria Teresa Turrion Borrallo la palatul londonez Kensington şi la conacul de la ţară Anmer Hall de pe proprietatea regală Sandringham (Norfolk, Anglia).

Prinţesa Charlotte aduce câştiguri mai mari decât prinţul George

Născută la 2 mai 2015, prinţesa Charlotte, sora prinţului George, a adus 7,22 miliarde $ Angliei. Fetiţa prinţului William şi a soţiei sale, Kate Middleton, a generat încasări de 150 de milioane $ numai după prima apariţie în public. Spre comparaţie, prinţul George a adus câştiguri de 3,5 miliarde $.

Odraslele acestea valorează 299 milioane de dolari

Suri Cruise (8 ani) 270 de milioane $

La vârsta de 9 ani, Suri Cruise are deja în conturi 270 de milioane $. De aceea ocupă locul doi în topul celor mai bogaţi copii din lume. Banii provin de la celebrul ei tată, actorul Tom Cruise (53 de ani), după ce mama ei, actriţa Katie Holmes (36 de ani), a divorţat de el în 2012. Suri s-a născut la 18 aprilie 2006 în Los Angeles şi a plecat acasă cu mama ei la numai 24 de ore după ce a venit pe lume. Părinţii au cheltuit milioane $ să fie mereu la modă, purta pantofi cu toc de la 5 ani. I-au construit o căsuţă de joacă de 24.000 $.

Valentina Pinault (7 ani) 12 milioane $

La 7 ani, Valentina Paloma Pinault are în conturi 12 milioane $. Fiica actriţei Salma Hayek (49 de ani) şi a multimilionarului francez François Henri-Pinault (53 de ani) a participat deja la concerte de gală italiene, nu numai în trecere pe covorul roşu împreună cu celebra sa mamă.. Valentina Paloma Pinault s-a născut la 20 septembrie 2008 în Los Angeles. Tatăl său îi pune în cont, lunar, 50.000 $, iar proprietatea lor din SUA este pe numele fetei. Valentina a strâns, astfel, până acum, o avere personală de 12 milioane $.

Jaden Smith (17 ani) 8 milioane dolari

La vârsta de 17 ani, Jaden, fiul cel mare al actorilor Will Smith (47 de ani) şi Jada Smith Pinket (44 de ani) are în conturi 8 milioane de dolari. El a câştigat 5 milioane de dolari numai din turnarea filmului “The Karate Kid”, împreună cu Jackie Chan, în 2010. Împreună cu tatăl lui, a mai jucat în filmele “The Pursuit of Happyness” şi “The Day the Earth Stood Still”. În plus, Jaden a câştigat foarte bine ca interpret de muzică rap şi dansator.  El a venit pe lume la 8 iulie 1998 în Malibu. A debutat în film în 2006, la vârsta de numai 8 ani. 

Rico Rodríguez (17 ani) 4 milioane $

La 17 ani, Rico Rodríguez are în conturi 4 milioane de dolari. Nu a absolvit încă ciclul doi de şcoală şi are deja o mare avere din propria lui muncă. Popularitatea acestuia provine de la rolul său din sitcomul “Modern Family”. El a scris şi o carte care a fost publicată în anul 2012. Rico s-a născut la 31 iulie 1998 în Bryan, Texas. Părinţii lui, Diane şi Roy Rodríguez, au o afacere proprie. În 2009, a primit rolul Manny Delgado din “Modern Family” care i-a adus milioane de dolari şi importante premii.

Casey Jordan (15 ani) 3 milioane $

La 15 ani, Casey Jordan este cel mai tânăr întreprinzător din Europa şi are în conturi 3 milioane de dolari. El este preşedintele firmelor Teachware şi Casey Games, care produc jocuri pentru telefoanele inteligente. S-a născut la 17 noiembrie 1999 în Irlanda. De la 9 ani a început să comercializeze diverse produse. La vârsta de numai 10 ani, a început să se specializeze în programare şi tehnologia informaţiei. În prezent s-a dedicat proiectului Kids Code, un joc online dedicat procesului de învăţare a programării. 

Isabella Barrett (9 ani) 2 milioane $

La vârsta de numai 9 ani, Isabella Barrett are în conturi 2 milioane $. A participat la concursuri de frumuseţe, programe de televiziune, are propria colecţie de bijuterii şi cosmetice pentru copii. Născută la 8 august 2006, în Rhode Island, SUA, ea avea 60 de perechi de pantofi la vârsta de numai 6 ani. S-a lansat la 4 ani, când mama ei a înscris-o la concursul de frumuseţe pentru copii “Toddlers and Tiaras”. Preferă homari şi friptură filet Mignon la hotelurile de cinci stele, unde cel mai adesea se cazează.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net