El este autorul celui mai sângeros atac armat din SUA! Are 64 de ani, iar soția i-a fost complice

simeon stalpnicul png

Potrivit autorităților, principalul suspect al atacului armat din Las Vegas, în urma căruia au murit cel puțin 50 de oameni, iar alți circa 200 au fost răniți, a fost identificat în persoana unui bărbat de 64 de ani din statul Nevada.

Las Vegas este în haos după ce un atacator a deschis focul spre mulțimea care asista la un spectacol de muzică country. Imediat după acest incident, se pare că o mașină Audi ar fi fost observată în parcarea unui hotel, existând suspiciunea că ar fi încărcată cu explozibil.

Poliția din Las Vegas le-a cerut cetățenilor să evite zona din jurul cazinoului Mandalay Bay în urma unui atac armat ce s-a produs în timpul nopții. Atacatorul ar fi folosit o armă automată și nu a fost identificat de forțele de ordine. Incidentul a avut loc la Festivalul de muzică country Route91Harvest. 

Imaginile publicate pe rețelele de socializare de la fața locului arată cum sute de oameni se calcă în picioare încercând să se salveze. În unele materiale video se poate auzi zgomotul produs de o mitralieră automată. Poliția din Los Angeles a confirmat această informație și se află la fața locului, încercând să securizeze zona. Mandalay Bay se află în partea de sud a Los Angelesului. 

Mai mulți martori au confirmat că focurile de armă ar fi fost trase timp de 10-15 secunde până când mulțimea și-a dat seama despre ce este vorba, de la un etaj superior al Hotelului Luxor ce se află lângă locul unde a avut loc festivalul. 

Purtătorul de cuvânt al Centrului Medical Universitar a confirmat că spitalul a îngrijit mai mulți oameni răniți de gloanțe. 

Suspectul acestui atac armat deosebit de sângeros a fost identificat în persoana lui Stephen Paddock, un bărbat de 64 de ani din statul Nevada. Atât el, cât și soția acestuia, sunt dați în urmărire. Potrivit martorilor, cei doi soți ar fi venit la acest eveniment cu mașini separate. 

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
cub cornel Ilie png
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
image
image
Fratii Tate escortati de politisti la iesirea din sediul DIICOT 26 ianuarie FOTO Inquam Photos Sabin Cirstoveanu
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
facebook messenger jpeg
gun 4560173 960 720 jpg