Elon Musk a fost desemnat «personalitatea anului 2021» de către revista Time

Ultima actualizare:

    Elon Musk este creatorul Tesla Inc și SpaceX Foto: Getty
Elon Musk este creatorul Tesla Inc și SpaceX Foto: Getty

Controversatul miliardar Elon Musk, fondatorul companiilor Tesla și SpaceX, Elon Musk, a fost desemnat «Personalitatea anului 2021» de revista Time! Tot celebra publica publicație americană i-a numit pe dezvoltatorii vaccinului anti-Covid «eroii anului 2021».

Cel mai bogat om din lume nu deține o casă și recent și-a vândut averea. El este implicat lansarea mai multor sateliți pe orbită; conduce o mașină creată de el, care nu folosește benzină și care nu are nevoie de șofer. Cu o mișcare a degetului lui Elon Musk, bursa urcă sau coboară. O armată de fani devotați atârnă de fiecare cuvânt al lui. El visează la Marte în timp ce călătorește oriunde își dorește pe Pământ. Elon Musk susține că vrea să salveze lumea și are planuri pentru ceea ce numește el Arca lui Noe futuristă. Miliardarul este, de asemenea, și pionier al turismului spațial. În luna septembrie 2021, compania SpaceX, fondată în anul 2002, a făcut istorie trimițând pe orbită primul echipaj exclusiv civil.

Cu câțiva ani în urmă, Musk a fost batjocorit ca fiind un escroc nebun pe punctul de a pierde tot. Acum, acest timid sud-african cu sindrom Asperger, care a scăpat de o copilărie brutală și a depășit tragedia personală, înclină guvernele și industria spre forța ambiției sale, scrie revista Time.


    Elon Musk, pe coperta revistei TimeFoto:  Mark Mahaney/TIME
Elon Musk, pe coperta revistei TimeFoto: Mark Mahaney/TIME

Elon Musk și-a depășit condiția și a devenit cel mai bogat om din lume

Pentru Musk, averea sa vastă este un simplu efect secundar al capacității sale nu doar de a vedea, ci și de a face lucruri pe care ceilalți nu le pot face, în arene în care miza este existențială. «A fost crescut într-un mediu dificil și s-a născut cu un creier foarte special», spune Antonio Gracias, prietenul apropiat al lui Musk de două decenii, care a ocupat locuri în consiliile de conducere ale Tesla și SpaceX. «Nouăzeci și nouă virgulă nouă la sută dintre oamenii aflați în această situație nu ies din ea. Un mic procent iese din ea cu capacitatea pe care o are de a lua decizii grozave sub o presiune extraordinară și cu dorința nesfârșită de a schimba cursul umanității.»

Citește și

Miliardarul Elon Musk, tată pentru a șaptea oară! A șocat planeta cu poza bebelușului pe care îl cheamă X Æ A-12 Musk

Elon Musk, patronul Tesla, mai bogat cu 36,2 miliarde de dolari în doar o singură zi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net