Emmanuel Macron: ”Căsnicia mea este pusă la îndoială de misogini”

Ultima actualizare:

    Emmanuel a răspuns speculațiilorclick!
Emmanuel a răspuns speculațiilorclick!

Noul președinte ales al franței, Emmanuel Macron a susținut într-un interviu că ”misoginia” și ”homophobia” sunt de vină pentru părerile celor care susțin că nu poate fi îndrăgotit de soția lui, mai mare cu 24 de ani decât acesta.

Noul președinte ales a vorbit cu cei de la ziarul Le Parisien, unde a făcut referire și la speculațiile oamenilor care pun la îndoială relația dintre el și soția sa, Brigite, spunând că dacă aceasta ar fi fost mai tânără nu ar mai fi avut loc astfel de discuții.

”Dacă aș fi fost cu 20 de ani mai în vârstă decât soția mea, nimeni nu s-ar fi gândit o secundă că nu aș fi un ”partener intim bun”. Așa, pentru că ea este mai în vârstă, mulți spun că această relație nu poate fi posibilă, în adevăratul sens al cuvântului”, le-a declarat acesta reporterilor, conform Independent.

Emmanuel a continuat spunând că relația lui este pusă la îndoială, din cauza ”misoginismului”, de care mulți oameni au dat dovadă și că aceștia își atribuie opinii ”tradiționale” despre societate.

simeon stalpnicul png

Emmanuel Macron și-a întâlnit soția când acesta avea 15 ani și se afla pe băncile școlii. Relațiia lor a devenit mai apropiată când cei doi au lucrat împreună pentru a rescrie o piesă de teatru. Cuplul s-a căsătorit în 2007 când acesta avea 30 de ani, iar Brigitte 54. Pe toată durata campaniei elctorale, Emmanuel a fost însoțit constant de soția sa.

simeon stalpnicul png

O nouă biografie a politicianului dezvăluie faptul că părinții adolescentului au fost șocați când au aflat că fiul lor a început o relație cu o profesoara sa, căsătorită de altfel

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
condimente jpg
hora bologna ciuleandra jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net