Emo╚Ťionant! A str├óns bani ca b─âtr├ónul de 71 de ani s─â poat─â ie╚Öi la pensie

27 ianuarie 2022

Emo╚Ťionant! O femeie din Idaho, SUA a fost impresionat─â de povestea unui b─âtr├ón care a fost obligat s─â munceasc─â pentru a supravie╚Ťuit la 71 de ani. Ea a f─âcut un gest extraordinar!

image
Kerry Judd, 71 de ani, ajutat de Anabelle Stephens, 21 de ani, să strângă 60.000 $ - foto TikTok

O femeie din SUA a str├óns 60.000 $ pentru a ajuta un b─âtr├ón v─âduv, ├«n v├órst─â de 71 de ani, s─â ias─â la pensie. B─ârbatul din Idaho r─âmas v─âduv era nevoit s─â munceasc─â pe post de curier pentru a putea pl─âti ratele dup─â ce so╚Ťia a murit. Anabelle Grace Stephens, de 21 de ani, a fost impresionat─â c├ónd acesta se chinuia s─â urce sc─ârile pentru a-i aduce un colet ╚Öi a organizat o colect─â public─â online.

Emo╚Ťionat p├ón─â la lacrimi de gest

Kerry Judd, 71 de ani, a fost extrem de impresionat de gestul de femeii ╚Öi al miilor de persoane care au donat. Dac─â la ├«nceputul zilei de ieri, ├«n contul b─âtr├ónului se adunaser─â 40.000 $, la ├«nchiderea edi╚Ťiei suma ajunsese la 60.000 $, dup─â ce 2.500 de persoane au donat pentru Judd. Lumea a fost impresionat─â de faptul c─â b─âtr├ónul a continuat s─â munceasc─â ├«n condi╚Ťiile ├«n care v├órsta ╚Öi s─ân─âtatea nu ├«i mai permiteau pentru ÔÇŁa nu muri dator la b─ânciÔÇŁ.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
IMG 1520 JPG
kate middleton jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elevi evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
cannes jpeg
img (3) jpg
nunta miri casatorie verighete jpeg