Explozie în Chişinău. 20 de persoane au fost rănite

Ultima actualizare:

    Explozia a fost provocată de o butelie de gazFoto: jurnal.md
Explozia a fost provocată de o butelie de gazFoto: jurnal.md

Cel puţin 20 de persoane au fost rănite sâmbătă într-o explozie produsă într-un local din centrul Chişinăului, fiind transportate cu arsuri şi intoxicaţii la spital, relatează Jurnal de Chişinău în ediţia electronică.

Administratorii localului în care s-a produs explozia au fost reţinuţi preventiv pentru 72 de ore, informează jurnal.md, preluat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, Procuratura municipiului Chişinău investighează sub aspect penal cazul deflagraţiei din centrul capitalei, sub acuzaţiile de încălcarea regulilor de protecţie a muncii şi vătămare gravă.

Procurorul interimar al oraşului Chişinău, Igor Popa, a dispus crearea unui grup mixt de urmărire penală care va investiga obiectiv şi operativ toate circumstanţele cazului.

Un incendiu a izbucnit într-o clădire cu două etaje din apropierea Pieţei Centrale, pe bulevardul Ştefan cel Mare, după ce într-o încăpere a explodat o butelie de gaz.

"Apelul la pompieri a parvenit la ora 13.24. În stingerea incendiului au fost implicate trei autospeciale. Incendiul a izbucnit într-un local cu două niveluri", a declarat ofiţerul de presă al Serviciului de Protecţie Civilă şi Situaţii Excepţionale, Diana Ţurcanu.

"Nouă ambulanţe s-au deplasat la faţa locului. În total au avut de suferit 20 de persoane, printre care şi copii. Majoritatea au suferit arsuri", a precizat Petru Craveţ, purtătorul de cuvânt al Institutului de Medicină Urgentă, citat de site-ul Unimedia.info.

Incendiul, care a cuprins în total 55 metri pătraţi din bucătăria şi salonul localului, a fost localizat în 15 minute, fiind salvat restul clădirii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
padure profimedia jpeg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
pod parva facebook jpg
euro valuta bani pixabay jpg
iqos jpg
judet din romania colaj pixabay jpg
datorii calculate la stat jpeg
1 cuptor cu microunde jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net