Explozie la Bruxelles! Incendiu masiv în capitala Belgiei

image
Mai multe echipaje de pompieri s-au luptat s─â sting─â foculFoto: Twitter

Pompierii s-au luptat s─â sting─â un incediu uria╚Ö ├«n capitala Belgiei, care ar fi fost cauzat de trei explozii, ├«n zona Saint Gilles, joi diminea╚Ťa (14 iulie). Presa local─â relateaz─â c─â ar fi fost vorba de ma╚Öini-capcan─â, ├«ns─â informa╚Ťia nu a fost confirmat─â de autorit─â╚Ťi.

UPDATE: Exploziile s-ar fi produs dup─â ce o persoan─â a dat foc mai multor ma╚Öini aflate pe strada Rue  d'Albanie, din suburbia Saint Gilles. Au fost avariate ├«ntre ╚Öapte ╚Öi nou─â ma╚Öini.

UPDATE: Autorit─â╚Ťile belgiene cred c─â incendiul a fost provocat, ├«ns─â nu consider─â c─â ar fi vorba de un atac terorist, anun╚Ť─â Fox News. De asemenea, autorit─â╚Ťile au anun╚Ťat c─â nu exist─â victime.

image
Exploziile au avut loc în Saint-Gilles

Incendiul a izbucnit pe strada  Rue d'Albanie, col╚Ť cu Avenue Adolphe. Martorii au auzit trei explozii, ├«ns─â nu se ╚Ötie ├«nc─â ce a cauzat incendiul, potrivit Mirror. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit la fa╚Ťa locului. 

Autorut─â╚Ťile belgiene au fost ├«n alert─â maxim─â ├«n ultimele luni, dup─â ce mai mul╚Ťi terori╚Öti care ar fi avut leg─âtur─â cu atentatele de la Bruxelles ╚Öi Paris au fost v─âzu╚Ťi ├«n capitala Belgiei

image png
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
plaje largite mamaia jpeg
carmen tanase jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
BeFunky collage (40) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 1 iulie sf leontie radauti png
calendar ortodox 2021 iulie sfantul proroc ilie tesviteanul ioan popa jpeg
steve jobs iphone4 jpg
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP