Explozie puternică în apropiere de aeroportul din Bologna. O autocisternă a sărit în aer


    foto: Arhivă
foto: Arhivă

O explozie puternică a avut loc luni, 6 august, la ora prânzului, pe o autostradă, în apropiere de aeroportul din Bologna, Italia. Din primele informații s-ar părea că este vorba despre o autocisternă care ar fi sărit în aer după ce s-a ciocnit de un tir care transporta autoturisme.

Update 17.45 Autoritățile italiene au anunțat că două persoane au fost ucise și alte 67 au fost rănite în urma exploziei.

Update 17.00 Autoritățile italiene au confirmat că o persoană și-a pierdut viața și alte 55 au fost rănite în urma exploziei. Accidentul s-a produs după ce o cisternă a intrat într-un tir care transporta autoturisme. Inițial focul a izbucnit la cabină, apoi s-a extins la cisterna care transporta combustibil și a provocat explozia.

Reprezentanții aeroportului din Bologna au comunicat că accidentul nu a afectat activitatea aeroportului, iar avioanele aterizează și decolează după programul obișnuit.

Consulatul General al ROmâniei la Bologna urmărește îndeaproape evenimentele legate de explozia produsă în apropiere de aeroportul din localitate, iar oficiul consular a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale, în vederea obținerii unor informații legate de existența unor cetățeni români printre victimele exploziei.

Martorii au publicat imagini cu explozia pe rețelele de socializare la ora prânzului. Din fotografii se văd flăcările unui foc uriaș care se ridică pe autostradă. Se pare că ar fi vorba despre o autocisternă care ar fi sărit în aer după ce s-a ciocnit de mai multe mașini. O pasarelă s-a prăbușit în urma exploziei.

Potrivit poliției, citată de RT și de The Sun, este vorba despre un accident care a avut loc pe o autostradă în apropiere de aeroportul din Bologna. Pompierii se află la locul incidentului, la fel și echipaje de ambulanță și un elicopter al poliției. Se pare că ar fi vorba despre mai mulți răniți, însă autoritățile italiene nu au dat publicității niciun raport oficial.

Traficul pe autostradă a fost suspendat.

cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub razvan ciobanu png
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
2 ingrijire ten iarna piele jpg jpeg
image
image
image
image
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO