Fac curat şi calcă goale puşcă

Ultima actualizare:

    Compania Naturist Cleaners din Londra caută angajate care să muncească dezbrăcate pentru 53 € pe oră
Compania Naturist Cleaners din Londra caută angajate care să muncească dezbrăcate pentru 53 € pe oră

Incredibil! Londonezii pot închiria femei pentru a le face curăţenie în pielea goală. Şterg praful, curăţă covoarele cu aspiratorul, pun apă la flori, fac patul, calcă rufe. Clienţilor le e permis să se uite la ele.

Compania Naturist Cleaners din Londra, Marea Britanie, a dat lovitura! Oferă clienţilor, adepţi ai naturalismului, posibilitatea de a închiria femei pentru a le face curăţenie goale puşcă.


    Curăţă covoarele  cu aspiratorul
Curăţă covoarele cu aspiratorul

Cererea este foarte mare, fiindcă vor să-şi extindă afacerea în Manchester şi alte regiuni ale ţării. De aceea au anunţat recent că fac noi angajări. Caută femei care să accepte să muncească dezbrăcate. Cel mult, vor avea voie să poarte papuci şi mănuşi. Sunt acceptate femei “de toate vârstele şi de toate mărimile”. Salariul oferit este de 53 de euro (240 de lei) pe oră.


    Spală baia
Spală baia

Laura Smith, care a înfiinţat compania, insistă că profesia nu are nimic de a face cu sexul. Clienţii pot să se uite la menajerele despuiate şi chiar să se dezbrace şi ei. Însă angajatele nu au sub nici o formă obligaţia de a face sex cu ei. Ele au sarcina doar de a face curăţenie, să spele rufe cu maşina, să calce  şi să spele geamuri. “Este o slujbă obişnuită de menajeră, doar că trebuie să renunţe la haine. Clienţii, care cei mai mulţi fac parte din comunitatea de nudişti, trebuie să plătească un tarif de 76 de euro (circa 345 de lei), pentru prima oră, şi de 64 de euro (290 de lei), pentru fiecare oră în plus. Ei sunt obligaţi să accepte politica firmei de a nu permite ca angajatele sale să fie atinse, fotografiate sau filmate în timpul slujbei.


    Calcă rufe
Calcă rufe

“Avem o cerere extraordinar de mare în Swansea şi South Wales. De aceea vrem noi angajate. Oferim un salariu foarte motivant”, a spus purtătorul de cuvânt al companiei pentru ziarul “The Sun”. “Ideea ne-a venit după ce o angajată ne-a întrebat dacă s-ar putea dezbrăca atunci când munceşte”, a povestit Laura Smith, care a avut iniţial o firmă obişnuită de curăţenie. 


    Şterge praful
Şterge praful
image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net