Familia care împarte aceeaşi zi de naştere. Toți cei 7 copii s-au născut pe 1 august

Ultima actualizare:

Familia Mangi, din Larkana, Pakistan, împărtăşeşte ceva în comun şi nu este vorba doar de nume. Tatăl, Ameer Ali, mama, Khudeja, şi cei şapte copii cu vârste cuprinse între 19 şi 30 de ani: Sindhoo, gemenele Sasui şi Sapna, Aamir, Ambar şi gemenii Ammar şi Ahmar, s-au născut toţi pe 1 august.

Familia Mangi sărbătoreşte  ziua de naştere într-un mod special,  în fiecare an
Familia Mangi sărbătoreşte ziua de naştere într-un mod special, în fiecare an

Acesta este un record mondial pentru cei mai mulţi membri ai unei familii născuţi în aceeaşi zi. Data este deosebit de specială pentru Ameer şi Khudeja, deoarece este şi aniversarea nunţii lor. S-au căsătorit de ziua lor, în 1991, cu exact un an înainte ca fiica lor cea mare să se nască. Cei şapte copii ai familiei Mangi deţin şi recordul pentru cei mai mulţi fraţi născuţi în aceeaşi zi. Acesta a fost deţinut anterior de cinci copii din familia Cummins (SUA), care s-au născut cu toţii pe 20 februarie, între 1952 şi 1966. Până la descoperirea familiei Mangi, acesta a fost singurul exemplu verificat de familie care avea toţi copiii cu aceeaşi zi de naştere.

«E un dar de la Dumnezeu»

Ameer a declarat că a fost „surprins şi încântat” după ce primul său copil, Sindhoo, s-a născut la 1 august 1992, împărtăşind aceeaşi zi de naştere cu el şi cu soţia sa. Acesta a declarat că el şi Khudeja au fost la fel de uluiţi când, ulterior, fiecare copil a venit pe lume tot pe 1 august. Familia Mangi consideră această coincidenţă drept un „dar de la Dumnezeu”. Toţi copiii au fost concepuţi şi născuţi natural. Nkhudeja nu a avut parte de nici o naştere prematură sau prin cezariană. Ameer a afirmat că „a fost totul natural, de la Allah” şi că nu a plănuit intenţionat ca cei şapte copii ai săi să vină pe lume în aceeaşi zi.

Ammer Ali  şi Khudeja  Mangi au şi  două  perechi  de copii  gemeni. FOTO: GUINNESS WORLD RECORDS
Ammer Ali şi Khudeja Mangi au şi două perechi de copii gemeni. FOTO: GUINNESS WORLD RECORDS

A avea două perechi de gemeni este incredibil de rar, cu atât mai extraordinar este să ai două perechi de gemeni cu aceeaşi zi de naştere. Ameer şi Khudeja au fost uimiţi când s-au născut Ammar şi Ahmar, care au venit pe lume în 2003, la cinci ani după gemenele Sasui şi Sapna. După cum vă puteţi imagina, 1 august este o zi extrem de specială în familia Mangi. „Înainte, sărbătoream zilele de naştere într-un mod simplu, dar acum o facem mai amplu şi cu mai mult entuziasm”, a declarat Sasui, conform Cărţii Recordurilor Guinness. 

Cât despre tort, familia a declarat că preferă unul mare pe care să îl împartă cu toţii, în loc să cumpere nouă prăjituri festive individuale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net