Familia regal─â chiar e rasist─â? Ce spune Michelle Obama despre acuza╚Ťiile lansate de Meghan Markle

image
Michelle ╚Öi Barack Obama sunt foarte apropia╚Ťi de Harry ╚Öi Williamfoto: Getty Images

Michelle Obama a reac╚Ťionat la acuza╚Ťiile lansate de Meghan Markle ├«n urm─â cu o s─âpt─âm├ón─â, ├«n interviul-bomb─â cu Oprah Winfrey. Fosta actri╚Ť─â american─â sus╚Ťine c─â a fost victima rasismului pe vremea c├ónd juca rolul de membru senior activ al familiei regale britanice.

Interviul acordat de Meghan Markle ╚Öi prin╚Ťul Harry celebrei Oprah Winfrey continu─â s─â fac─â valuri. Luni, a fost r├óndul fostei prime doamne a SUA, Michelle Obama, s─â reac╚Ťioneze la acuza╚Ťiile de rasism lansate de Meghan.

├Äntr-un interviu pentru emisiunea ÔÇŁTodayÔÇŁ de la postul de televiziune NBC, so╚Ťia fostului pre╚Öedinte american Barack Omaba a declarat c─â acuza╚Ťiile lui Meghan, cum c─â a c─âzut victim─â rasismului pe vremea c├ónd era un membru activ al familiei regale britanice, ÔÇŁnu reprezint─â tocmai o surpriz─âÔÇŁ.

ÔÇŁAm mai spus-o ╚Öi cu alt─â ocazie, rasa nu reprezint─â o tem─â nou─â ├«n aceast─â lume pentru persoanele de culoare, a╚Öa c─â nu a fost tocmai o surpriz─â s─â aud aceste lucruriÔÇŁ, a subliniat fosta prim─â doamn─â.

ÔÇŁ├Äns─â eu sper ╚Öi m─â g├óndesc c─â, ├«nainte de toate, ei sunt o familie. ╚śi m─â rog pentru ei, s─â se ierte ╚Öi s─â se vindece, astfel ├«nc├ót s─â foloseasc─â acest moment ca pe o lec╚Ťie pentru noi to╚Ťi.ÔÇŁ

├Än ceea ce prive╚Öte serviciul public, so╚Ťia lui Barack Obama a subliniat c─â este vorba despre ÔÇŁun rol extraordinar, pe care mul╚Ťi nu-l ├«n╚Ťeleg ├«n ├«ntreaga lui complexitateÔÇŁ. ÔÇŁEu am avut tot timpul ├«n minte acest lucru, c─â ├«n serviciul public nu este vorba despre niciunul dintre noi, ci despre oamenii ├«n slujba c─ârora ne afl─âmÔÇŁ, a mai spus Michelle Obama, cu referire la perioada ├«n care so╚Ťul ei a condus SUA.

├Äntr-un alt interviu, pentru ÔÇŁAcces HollywoodÔÇŁ, Michelle Obama ╚Öi-a exprimat din nou speran╚Ťa ├«ntr-o reconciliere ├«n s├ónul familiei regale britanice. ÔÇŁC├ónd m─â g├óndesc la ceea ce tr─âiesc ei acum, ├«mi amintesc c├ót de important─â este familia ╚Öi m─â rog pentru iertare ╚Öi pentru ca dragostea ╚Öi explica╚Ťiile s─â ajute la rezolvarea acestei situa╚Ťii, la un moment datÔÇŁ, a spus fosta prim─â doamn─â.

Michelle ╚Öi Barack Obama, foarte apropia╚Ťi de Harry ╚Öi William

Michelle ╚Öi Barack Obama sunt ├«n rela╚Ťii foarte bune cu familia regal─â britanic─â, mai ales cu prin╚Ťul Harry, de care ├«i leag─â o str├óns─â prietenie. Sunt celebre imaginile cu Harry ╚Öi Barack Obama distr├óndu-se ca doi vechi prieteni la Jocurile Invictus ori cu so╚Ťii Obama la o cin─â informal─â cu William ╚Öi Kate la palatul Kensington, unde au fost ├«nt├ómpina╚Ťi de prin╚Ťul George ├«n halat de cas─â.

image
Prin╚Ťul George a f─âcut furori la cina informal─â a so╚Ťilor Obama de la palatul Kensingtonfoto: Getty Images

Meghan Markle, acuza╚Ťii de rasism la adresa familiei regale britanice

Meghan ╚Öi Harry au acuzat public familia regal─â de lips─â de reac╚Ťie atunci c├ónd fosta actri╚Ť─â a c─âzut victim─â rasismului ╚Öi a fost h─âr╚Ťuit─â de tabloidele britanice. Cele mai ╚Öocante au fost ├«ns─â afirma╚Ťiile conform c─ârora Meghan a trebuit s─â fac─â fa╚Ť─â unor discu╚Ťii despre culoarea pielii micu╚Ťului Archie pe vremea c├ónd acesta ├«nc─â nu se n─âscuse.

Regina Elisabeta a II-a a transmis c─â acuza╚Ťiile vor fi investigate ╚Öi c─â va discuta direct cu cei doi despre acest lucru. La r├óndul s─âu, prin╚Ťul William a declarat c─â ÔÇŁfamilia regal─â nu este deloc rasist─âÔÇŁ.

Angelina Jolie (2) jpg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
anca dinicu (2) jpg
lama margherita clejani fulgy jpg
alec baldwin jpeg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
netflix tableta 412 jpg
foto 1   caine surfjpg jpg
6 front masini electrice poza mare jpg
dirty dancing jpg jpeg
Palarie 8 jpg