Fata asta are fundul de un metru şi jumătate

Ultima actualizare:

    Primeşte 50 de dolari pe stradă dacă se lasă  pipăită
Primeşte 50 de dolari pe stradă dacă se lasă pipăită

Mai bine sari peste ea decât să o ocoleşti! Courtney Barnes, din Miami, are 32 de ani şi acum 10 ani a început să-şi mărească fundul. Are în prezent o circumferinţă a poponeţului de 153,4 centimetri şi îşi câştigă existenţa testând haine.

Courtney Barnes este de meserie economist. Când a împlinit 22 de ani a recunoscut că a vrut să îşi facă prima operaţie estetică numai că era prea scumpă şi nu îşi permitea. A reuşit să dea peste un chirurg platician de pe piaţa neagră care i-a făcut trei intervenţii de mărire a posteriorului abia acum şase ani. „Timp de patru ani m-am minţit cu implanturi cu grăsime, dar formele nu durau prea mult. Acum am un site pe Internet şi îmi câştig banii probând lenjerie intimă sau pantaloni mulaţi”, a explicat economista, care a recunoscut că se gândeşte serios ca în viitorul apropiat să „îşi pensioneze fundul şi să-şi scoată siliconul din fese”.


    Fundul a ajutat-o să vadă toată lumea
Fundul a ajutat-o să vadă toată lumea

Courtney are fundul mai mare decât Kim Kardashian, Nicki Minaj şi Coco Austin la un loc şi nu duce lipsă de admiratori. Doctorii au avertizat-o cu privire la riscul ca sacii cu silicon să se spargă şi să îi producă un şoc septic, însă cea care îşi spune Miss Miami nu vrea să renunţe încă. Ea recunoaşte că „datorită fundului şi-a cumpărat o vilă de 200.000 de dolari şi are încasări de zeci de mii de dolari pe lună din apariţii în reclame, videoclipuri muzicale şi şedinţe foto”.


    Aşa arăta înainte
Aşa arăta înainte

Datorită fundului imens a văzut toată lumea, fiind plimbată de bogătaşi pentru că „are un fund imens, e deşteaptă şi ştie să se poarte în cercuri selecte”. La 40 de ani, Courtney vrea să renunţe definitiv la silicoane, dar până atunci se bucură la maximum de beneficiile mega-fundului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
WhatsApp Image 2024 05 15 at 13 57 48 jpeg
mancare pixabay jpg
iran 7912 jpg
vlad alexandru ciurea jpeg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
crima crangasi filmata  jpg
După fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare, Andreea Berecleanu este extrem de entuziasmată de traseul de vacanță ales
image
actualitate.net
image
actualitate.net