Povestea tragică a femeii cu barbă. Își dorește cu disperare să se mărite

Povestea ei şochează şi înduioşează pe toată lumea. Britanica Harnaam Kaur, o femeie cu barbă, ca a bărbaţilor, îşi caută iubit. Însă îi e greu să-şi găsească un partener.

A renunţat să  se mai bărbierească
A renunţat să se mai bărbierească

Suferă de o afecţiune din cauza căreia îi creşte barba ca la bărbaţi! Harnaam Kaur, de 31 de ani, din Londra, a decis să nu se mai bărbierească, dar suferă enorm.

Recunoaşte că îşi doreşte să se mărite, dar îi este foarte greu să găsească un soţ. Ea a vrut să se sinucidă la 14 ani din cauza anomaliei de care suferă şi pentru că toţi prietenii ei o priveau ca pe o ciudată.

De la vârsta de 11 ani a început să-i crească părul pe faţă ca la bărbaţi. Afecţiunea care face ca lui Harnaam să-i crească barba se numeşte sindromul ovarelor polichistice.

Harnaam a încercat să se sinucidă din cauza bolii

A suferit enorm din cauza faptului că îi creştea părul pe faţă, mai ales în adolescenţă. Colegele râdeau de ea şi suferea enorm. Se gândea numai la moarte şi nu credea că va mai trăi peste vârsta de 16 ani.

Se bărbierea tot timpul, dar cu cât rădea perii de pe faţă, cu atât deveneau mai groşi şi mai deşi. A încercat să-i îndepărteze prin depilare, cu ceară, dar i s-a părut mult prea dureros.

Şi, după depilare, părul de pe faţă i se făcea repede la loc. Îi creştea barba atât de repede, văzând cu ochii! În cele din urmă, disperată, a decis să nu se mai bărbierească, să nu mai îndepărteze barba prin nicio metodă.

Se machiază, ca femeile, dar tot arată ca un bărbat, din această cauză. Părinţii se poartă mereu frumos cu ea şi o încurajează. Însă oricine altcineva o vede râde.

Iar acum Harnaam e disperată să-şi găsească un partener. Însă nimeni nu o vrea!

Ce este sindromul ovarelor polichistice

Sindromul ovarelor polichistice este un dezechilibru hormonal caracterizat prin infertilitate, exces de hormoni androgeni şi cicluri menstruale neregulate.

Afecţiunea, care poate fi moştenită genetic, afectează între 5% şi 10% dintre femeile de vârstă fertile. Denumirea sindromului vine de la prezenţa la nivelul ovarului a multiplelor chisturi, mici săculeţe pline cu lichid, cu dimensiuni cuprinse între 2 şi 9 mm.

Se tratează cu anticoncepţionale, medicamente recomandate de medic, reducerea greutăţii sau chirurgical. Dacă nu se tratează, poate duce la diabet, obezitate, căderea părului, hipertensiune, cancer.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net