Femeie dezbrăcată de polițiști pe plaja din Nisa pentru că purta burkini

Ultima actualizare:

    Femeia a fost dezbrăcată sub ochii celorlalți turiști, care se uitau consternațiFoto: Twitter
Femeia a fost dezbrăcată sub ochii celorlalți turiști, care se uitau consternațiFoto: Twitter

Mai mulți polițiști din Nisa au fost surprinși în timp ce i-au ordonat unei femei să se dezbrace de burkini, costumul tradițional purtat la plajă de femeile musulmane.

Atmosfera de pe plajele franceze este tensionată. Autoritățile din Nisa le-au interzis femeilor musulmane să mai stea la plajă îmbrăcate în burkini. Decizia a provocat rumoare iar în ultimele săptămâni s-au înregistrat pe plajele franceze mai multe incidente între musulmani și polițiști. Ultimul a avut loc ieri, 23 august. 

Patru polițiști au încolțit o femeie de vârstă mijlocie care făcea plajă pe faleza din dreptul zonei pietonale Promenade des Anglais, la câțiva metri de scena unde a avut loc atacul terorist sângeros comis de Ziua Franței. Aceștia efectiv au dezbrăcat-o pe femeie, impunându-i să își dea jos burkiniul. În plus, forțele de ordine i-au aplicat și o amendă. 

În urmă cu câteva zile, 4 femei au fost amendate cu câte 38 de euro pentru că nu au respectat codul vestimentar al unei plaje din Cannes și au stat la soare îmbrăcate în burkini. 

image
image
image
image
image
image
uraniu jpg
image png
Japonia afectata de un cutremur de 7,5 grade  Foto Profimedia (5) jpg
Caligula, cel mai nebun împărat din istorie jpeg
Frauda la casele de pariuri 1 jpg
afacere florarescu facebook jpg
ninsoare jpeg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net