Femeie din Marea Britanie, arestată după ce a violat un bărbat în timp ce dormea

O femeie de 41 de ani din Marea Britanie a fost condamnată la patru ani de închisoare după ce a recunoscut că a forțat un bărbat să facă sex cu ea în timp ce acesta dormea. Judecătorul care a condamnat-o a spus că violența faptei ei se aseamănă cu violul suferit de o femeie

Polițiști Irlanda de Nord
Polițiștii au avut de soluționat cazul unui bărbat violat de o femeie. Captură stirilekanald.ro

Evenimentul a avut loc în County Armagh o provincie din Irlanda de Nord pe 23 iunie 2020. Victima, un bărbat al cărui nume nu a fost comunicat de jurnaliștii de la The Daily Mail care au relatat cazul, „a rămas marcată mental și suspicioasă față de oameni în urma calvarului prin care a trecut”.  

Cum a fost violat un bărbat de o femeie în somn 

 În fața tribunalului Regal din localitatea Craigavon victima a dezvăluit că băuse toată ziua, s-a întâlnit cu femeia care urma să îl violeze după ce aceasta a ieșit de la serviciu. Bărbatul s-a dus la femeie acasă fără să bănuiască ce o să I se întâmple.  

Au mai băut ceva, au mâncat și el a adormit liniștit. Bărbatul s-a trezit în timp ce era folosit pe post de accesoriu sexual. Victima a declarat în fața instanței că totul a fost cu violență și că de atunci a fost nevoie să primească consiliere, că încă i se prescriu medicamente pentru sănătatea sa mintală, că a rămas neîncrezător în oameni și că "se simte singur" dacă nu este cu copiii săi 

„Nu aș dori acest lucru nimănui. Încurajez pe oricine care a fost abuzat să iasă în față”, a declarat șocat victima la audieri conform publicației citate.  

Ce a spus violatoarea  

Femeia a pledat deja vinovată pentru atacul sexual comis în locuința sa li a recunoscut că a determinat un bărbat „să se angajeze într-o activitate sexuală cu ea, iar acesta nu și-ar fi dat consimțământul pentru activitatea sexuală și ea era conștientă de asta". 

Ce a declarat procurorul care a instrumentat cazul  

Procurorul Joseph Murphy a susținut în instanță că, la primele ore ale dimineții, victima s-a trezit și "a simțit o durere în zona pieptului". Și-a recăpătat simțurile și și-a dat seama că pantalonii îi fuseseră coborâți până la genunchi, și că era folosit sexual. Ulterior victima șocată a ajuns la un centru de anchetă pentru violuri, unde a trebuit să suporte un examen intim, să i se facă teste și să fie intervievat video de detectivi specializați.  

Instanța susține că acele teste au ajutat la formarea unui „caz copleșitor" împotriva femeii, deoarece, deși a susținut că nu a existat niciun fel de contact sexual, profilul său ADN complet a fost găsit pe organul masculin al victimei. Când a fost interogată, femeia "nu a putut oferi nicio explicație" de ce ADN-ul ei a fost găsit pe testele intime și, la mai mult de doi ani de la incident, după amânări repetate și un proces anulat, ea și-a recunoscut în cele din urmă vinovăția în ultimul moment. 

Ce a decis judecătorul  

Sentința judecătorului Tribunalului Regal din Craigavon a fost clară: „viol cu violenț㔄Nu există nicio distincție între violul de sex masculin și cel de sex feminin - faptul că victima este un bărbat nu îl face mai puțin grav decât violul unei victime de sex feminin” a spus judecătorul Lynch citat de Daily Mail.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net