Fiica lui Putin a fost ├«n╚Öelat─â de so╚Ť! Incredibil ce pedeaps─â a primit ginerele

26 ianuarie 2018
simeon stalpnicul png

Magnatul Kirill Shamalov ar fi rămas fără aproape jumătate din avere drept pedeapsă pentru despărţirea de fiica cea mică a lui Putin, Katerina Tikhonova.

Vestea a ap─ârut dup─â ce s-a vehiculat c─â magnatul ar avea leg─âturi cu o vedet─â a lumii mondene, Zhanna Volkova, relateaz─â vineri The Sun ├«n pagina sa electronic─â, citat de Agerpres. Scandalul a izbucnit dup─â ce a Zhanna Volkova a fost fotografiat─â dans├ónd tandru cu un b─ârbat misterios, de Ziua Sf. Valentin de anul trecut. Fa┼úa b─ârbatului este acoperit─â ├«n mod deliberat cu un emoticon z├ómbitor, dar ceea ce se vede din acest partener de dans las─â s─â se cread─â c─â el ar fi Shamalov, potrivit agen┼úiei de ┼čtiri Open Media.

Nici Shamalov ┼či nici Volkova, ale c─ârei post─âri din social media sugereaz─â c─â locuie┼čte la Londra, nu au comentat informa┼úiile ap─ârute ├«n acest sens. Kremlinul a recurs la politica sa obi┼čnuit─â de a refuza s─â discute despre familia lui Putin, la fel cum nu a confirmat niciodat─â c─âs─âtoria din 2013 a Katerinei, de 31 de ani, cu Shamalov, fiu al unui vechi acolit al lui Putin.Katerina este cunoscut─â publicului rus ├«n primul r├ónd pentru dansurile sale rock'n'roll din competi┼úiile de profil, dar unii sus┼úin c─â Putin o preg─âte┼čte s─â-i fie succesoare ├«n 2024.Ea ┼či Shamalov s-au c─âs─âtorit ├«ntr-o ceremonie luxoas─â ├«n sta┼úiunea de schi Igora de l├óng─â Sankt Petersburg, dup─â care cuplul a plecat ├«ntr-o sanie tradi┼úional─â tras─â de trei cai.To┼úi participan┼úii la nunt─â au jurat s─â nu dezv─âluie secretul ┼či nu s-a f─âcut niciun anun┼ú oficial, pentru c─â Putin interzice difuzarea de informa┼úii despre membrii familiei sale.

simeon stalpnicul png
survivor2 png
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
carla s dreams bobonete 2 PNG
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
iumor jpg
cub tania budi png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg
ioan niculae jpeg