Fata secretă a lui Vladimir Putin, atacată din cauza războiului din Ucraina: «Fiica unui criminal de război şi psihopat»

Ultima actualizare:

Fiica secretă a lui Vladimir Putin este atacată pe Instagram, după ce presupusul ei tată a început războiul din Ucraina. Luiza Rozova, în vârstă de 18 ani, a căzut victimă celor care se împotrivesc invaziei.

Vladimir Putin ar avea o fiică secretă foto: Getty
Vladimir Putin ar avea o fiică secretă foto: Getty

Vladimir Putin nu vorbeşte despre viaţa sa privată, dar zvonurile spun că el are o fiica secretă, dintr-o relaţie extraconjugală. Luiza Rozova are 18 ani şi este studentă la facultate în Sankt Petersburg. Mama ei, Svetlana Krivonogikh, este o fostă femeie de serviciu care acum deţine parte dintr-o bancă importantă din Rusia.

Svetlana nu a recunoscut niciodată că Luiza ar fi fata lui Vladimir Putin, dar a recunoscut, într-un  interviu cu versiunea rusească a publicaţiei GQ, că fata “semănă cu Vlad în tinereţe”, notează mirror.co.uk.

Femeia de 45 de ani are o avere impresionantă şi asta se vede şi din imaginile publicate de Luzia pe reţeaua socială Instagram, unde are peste 84,000 de urmăritori, care acum o atacă pe adolescentă pentru faptele preşedintelui rus.

Val de comentarii, pe contul de Instagram al Luizei

Luiza nu a mai publicat nimic pe contul ei de Instagram din octombrie 2021 şi multă lume crede că fetei i s-a interzis să fie activă pe reţetele sociale. Acum, contul este invadat însă de comentarii ale celor care îl condamnă pe Putin pentru invazia din Ucraina. 

“Stai într-un buncăr?? Ca un şobolan?”, a scris un internaut, în timp ce altul a punctat că Luiza se bucură de viaţa luxoasă datorită acţiunilor lui Putin, care a provocat moartea şi suferinţa a milioane de oameni.

Un alt comentariu o numeşte “fiica unui criminal de război, psihopat şi drogat”, iar un altul spune că “naţiunea rusă trebuie să se ridice împotriva unui dictator. Nu vrei să ai legături cu el”.

Unele persoane au punctat că, deşi ea nu e implicată direct, e vinovată prin asociere şi datorită lipsei de reacţie publică: “Ar putea măcar să arate că nu e de acord cu ceea ce face tatăl ei”. Unii chiar o acuză că nu spune nimic pentru că se teme că va rămâne fără banii lui Putin: “ştie că dacă spune un cuvânt rău despre tati, rămâne fără bani, apartamente şi lucruri scumpe”.

De altfel, numeroase comentarii fac referire la viaţa luxoasă pe care o duce presupusa fiică a lui Putin, cu haine scumpe, excursii la Monaco şi Paris şi petreceri extravagante: "În timp ce tu duci o viaţă de vis la Monaco, tineri ca tine mor în Ucraina din cauza tatălui tău". 

Alţi internauţi încearcă să o convingă să vorbească cu Putin, pentru a îl convinge să se retragă din Ucraina, în timp ce alte persoane îi iau totuşi apărarea, spunând că “nu poate schimba că are un tată nebun”.

Vladimir Putin are, oficial, două fete

Vladimir Putin a evitat mereu să vorbească despre viaţa sa de familiei. El a divorţat de prima soţie, Liudmila, în 2014. El are două fiice cu fosta nevastă, Maria Vorontsova, în vârstă de 36 de ani, genetician şi Katerina Tikhonova, în vârstă de 35 de ani, matematician. Niciuna dintre ele nu a comentat pe marginea războiului din Ucraina. 

Putin ar fi însurat acum cu fosta gimnastă Alina Kabaeva, despre care se zvoneşte că ar fi născut şi un copil, însă nu se ştiu alte detalii. 

Familia lui Putin se ascunde în Munţii Altai?

Preşedintele rus ar fi dat ordin, în 26 februarie, ca familia sa să fie mutată într-un buncăr de ultimă generaţie, aflat în Munţii Altai. Acolo, ar exista un adevărat oraş subteran,protejat chiar de un eventual atac nuclear. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
Otet de mere_shutterstock 1427699669 jpg
mama fata ucisă jpeg
fructe si legume 1 jpg
Supermarket Foto Pixabay jpg
Femeie durere stomac FOTO Shutterstock jpg