Fost ┼čef KGB, g─âsit mort. Ar fi furnizat informa┼úii compromi┼ú─âtoare despre Trump

29 ianuarie 2017
simeon stalpnicul png
Un spion suspectat c─â ar fi omul cheie ├«n furnizarea informa╚Ťiilor compromi╚Ť─âtoare despre Trump, a fost g─âsit mortFoto: Getty

Un fost ╚Öef executiv al KGB, suspectat c─â ar fi avut leg─âtur─â cu dosarul compromi╚Ť─âtor ├«n care se vorbe╚Öte despre Trump, a fost g─âsit mort ├«n ├«mprejur─âri misterioase ├«n Moscova.

Este vorba despre Oleg Erovinkin, considerat omul cheie din spatele documentului în care era relatat că Donald Trump ar fi plătit prostituate pentru a lua parte la orgii într-un hotel din Moscova. Fostul spion rus a fost găsit fără suflare pe bancheta din spate a mașinii sale, în capitala Rusiei, precizează The Sun.

simeon stalpnicul png
Oleg Erovinkin, fost spion KGBFoto: The Sun

Presa rus─â precizeaz─â c─â moartea lui Oleg s-ar datora incorectidunii sale. El a fost general ├«n fosta agen╚Ťie de securitate KGB, iar apoi ├«n urma╚Öa acesteia, FSB ╚Öi de asemenea, a jucat un rol cheie al─âturi de fostul premier Igor Sechin.

Fostul spion britanic de la MI6, Christopher Steele, cel care a oferit presei documentul compromi╚Ť─âtor, a spus c─â ar fi fost ajutat de un om apropiat lui Sechin care face parte din serviciile secrete. Din acest motiv, Erovinkin a fost imediat suspectat c─â ar fi avut leg─âtur─â cu scandalul ├«n care este implicat Trump.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
Victoria Beckham (4) jpg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg