Fosta soție îl desființează pe cel care a deturnat avionul egiptean!

Ultima actualizare:

    Marina Paraschou și Seif Eldin Mustafa au fost căsătoriți timp de șapte anifoto: Phileleftheros
Marina Paraschou și Seif Eldin Mustafa au fost căsătoriți timp de șapte anifoto: Phileleftheros

Marți dimineață (29 martie), vestea că un avion egiptean a fost deturnat a făcut înconjurul lumii. Toți se întrebau care este scopul atacatorului. În cele din urmă, după ce pasagerii au fost eliberați și bărbatul a fost arestat, s-a dovedit că gestul era unul de natură romantică.

Dacă Seif Eldin Mustafa, cel care a deturnat avionul, a declarat că voia cu disperare să-și vadă fosta soție, femeia are o altă opinie. Indignată de informațiile răspândite în presă, Marina Paraschou a făcut declarații publice pentru a clarifica situația, potrivit mirror.co.uk.

„Media au pictat imaginea unei situații romantice în care un bărbat încerca să își contacteze soția înstrăinată. Dar asta nu ar putea fi mai departe de adevăr și ar avea o opinie diferită dacă ar știi cum este de fapt”, a declarat femeia.

Paraschou a mărturisit că a fost căsătorită timp de șapte ani cu Mustafa, timp în care s-ar fi desfășurat, după spusele ei, „cel mai întunecat capitol” din viața ei. „Cei șapte ani în care am fost căsătorită cu el au fost cel mai întunecat capitol din viața mea dar și a familiei mele”, a relatat.

Femeia susține că a terorizat-o

Cei doi s-au cunoscut în anul 1983, când ea avea 18 ani, iar Mustafa avea 26. S-au îndrăgostit și s-au căsătorit, dar totul s-a destrămat într-un timp destul de scurt, în ciuda faptului că aveau deja trei copii împreună. „A fost o căsătorie scoasă din Iad cu amenințări, bătăi, tortură și frică. Era un bărbat care știa cum să insufle teamă și să creeze suferință în jurul său. Era neechilibrat și o persoană înfricoșătoare”, a mai mărturisit Paraschou.

Mustafa a fost dat afară din Cipru de multiple ori, din cauza problemelor cu legea și a săvârșit patru ani de închisoare. S-a lăudat că ar fi omorât trei soldați israelieni în timp ce lucra pentru Organizația pentru Eliberarea Palestinei. Susținea că ar fi fost împușcat în piept și își arăta des cicatricea.

Mustafa și Paraschou au divorțat în anul 1990, când bărbatul și-a părăsit, brusc, familia și a plecat în Egipt. Acum, femeia neagă că motivul deturnării aivonului ar fi fost ea. Aceasta și-a întărit afirmația relatând un episod în care i-a spus bărbatului că unul dintre copiii lor a murit iar el a răspuns: „Ce-mi pasă mie?”.

„Unii au spus despre Mustafa că a deturnat avionul din dragoste pentru Marina din Oroklini. Doar dacă ar fi fost acesta cazul... Le pot garanta acelor oameni că nu i-a păsat niciodată de mine sau de copiii lui – nici când era în Cipru, nici când a plecat. Singurele lucruri pe care ni le-a dat au fost durere, nefericire și teamă. Unii au spus că a vrut să mă întâlnească potrivit scrisorii. Acest lucru este, de asemenea, neadevărat”, a mai mărturisit ea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net