Fostul rege al Malaeziei a făcut un test de paternitate înainte de divorț! Și-a dezmoștenit fiul de doar 8 săptămâni

Ultima actualizare:
Rihana Voevodina a ascuns chipul copilului
Rihana Voevodina a ascuns chipul copilului

Fostul rege al Maleziei a divorțat de superba rusoaică Rihana Oskana Voevodina (27 de ani), la puțin timp după venirea pe lume a copilului lor. Sultanul din Keltan renunțase la tron pentru fosta Miss Moscova, în urmă cu doar 6 luni.

Rihana Oskana Voevodina a născut un băiețel în mai, dar a fost forțată de sultanul Muhammad al V-lea să efectueze un test de paternitate. Se pare că fostul rege al Maleziei a fost influențat de avocații lui, care i-au spus că „nu există nicio dovadă obiectivă că el este tatăl copilului”. S-a scris că cei doi au divorțat la începutul lunii iulie, însă Rihana Oskana Voevodina nu a vrut să recunoască separarea de soțul ei drept validă, relatează tabloidul britanic The Sun

„Încearcă să mă provoace. Nu am divorțat niciodată”, a declarat fosta Miss Moscova pentru o publicație malaeziană.


    Rihana Voevodina a ascuns chipul copiluluiFoto: Instagram
Rihana Voevodina a ascuns chipul copiluluiFoto: Instagram

Recent, bruneta a publicat pe Instagram o imagine în care își ține fiul în brațe, alături de un mesaj emoționant: „Scriu în timp ce încerc să mă abțin din plâns. N-ar trebui să îmi stăpânesc lacrimile, pentru că ele sunt lacrimi de fericire. Vreau să le spun tuturor malaezienilor următoarele cuvinte: Cu toții sunteți niște suflete minunate, pentru că m-ați primit și m-ați acceptat pe mine, o femeie dintr-o țară străină, care a crescut într-o cultură diferită. Sunt foarte mândră că fiul meu are sânge malaezian. În viața mea, am avut de înfruntat tot felul de necazuri și înșelăciuni, dar voi mi-ați demonstrat că încă există bunătate pe lumea aceasta”.

Sultanul Muhammad al V-lea este actualul sultan din Kelantan și a fost cel de-al 15-lea Yang di-Pertuan Agong din Malaezia din 13 decembrie 2016 până la 6 ianuarie 2019. El a fost proclamat sultan din Kelantan pe 13 septembrie 2010,  după ce tatăl său, Sultan Ismail Petra, a fost incapacitat de boală

Fostul rege al Malaeziei și Rihana Oskana Voevodina s-au căsătorit în secret

Fostul rege al Malaeziei și superba rusoaică au avut o relație cu năbădăi
Fostul rege al Malaeziei și superba rusoaică au avut o relație cu năbădăi

Fosta Miss Moscova a divorțat de Muhammad al V-lea la câteva luni după venirea pe lume a primului lor copil. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, în Moscova, însă mariajul a durat foarte puțin. Deși zvonurile divorțului au fost negate de tatăl rusoaicei, Andrei Ivanovich Gorbatenko, ele au fost cât se poate de adevărate. Căsnicia Rihanei Voevodina cu fostul rege al Malaeziei s-a încheiat oficial pe 1 iulie. Divorțul lor este considerat un păcat extrem de sever în religia islamică. Al Jazeera l-a numit un divorț „talak tiga”, care înseamnă că un bărbat musulman poate divborța de soția lui rostind de trei ori „talaq”. Potrivit presei locale, divorțul este irevocabil. Cuplul nu se poate recăsători, decât dacă femeia se mărită cu un alt bărbat, iar acela divorțează sau moare. Palatul Kelentan nu a vrut să comenteze acest scandal, însă a rugat presa să nu numească „anumite persoane” drept Regina Kelantanului. 

Rihana Voevodina este o fostă regină a frumuseții din Rusia, care s-a căsătorit în secret cu fostul rege al Malaieziei, într-o nuntă surpriză care a avut loc anul trecut. Ea a fost crescută și educată în Taganrog, un oraș care se află în regiunea Rostov-on-Don. Ea a învățat limba engleză după ce a urmat mai multe cursuri de vară la Universitatea Oxford. Rihana Oskana Voevodina a urmat o facultate de Economie și are un master în Management. În 2017, fosta soție a lui Muhammad  al V-lea s-a mutat în Kuala Lumpur, iar în anul următor s-a căsătorit cu fostul rege al Malaieziei. 

Rihana Oskana este cunoscută pentru participarea ei la Miss Moscova. Ea a câștigat acest titlu în 2015, apoi și-a continuat cariera de model. Concursurile de frumusețe sunt în sângele ei, întrucât mama rusoaicei a participat și ea la astfel de competiții în anii '90.

Citește și

Reacția neașteptată a Rihanei Voevodina, după divorțul de fostul rege al Malaieziei! Despărțirea lor este un păcat sever în religia islamică

Fostul rege al Malaeziei a divorțat de superba rusoaică pentru care a renunțat la tron

image
image
image
image
image
image
Stejar 3 jpg
caine jpeg
calendar ortodox 2021 20 martie cuviosi mucenici manastirea sf sava cel sfintit png
romani albania arestati webp
supermarket jpg
Banner test iq