FOTO Cum poţi să faci sex gratis la bordel. O casă de toleranţă a venit cu «oferta verii»

image
După o partidă de sex, clienţii primesc câte o sticlă de vodcă din partea casei

Super ofertă! Când a anunţat la începutul lunii că oferă austriecilor nemulţumiţi de taxe sex gratis şi băutură din partea casei la bordelul lui din Salzburg, patronul Hermann Mueller nu ştia în ce se bagă. În doar o săptămână, peste 10.000 de bărbaţi au luat cu asalt localul.

Sătul să mai plătească taxe la stat, Hermann Mueller, un „peşte” care deţine nu mai puţin de 5 bordeluri în Salzburg, Koln, Munchen, Linz şi Graz s-a hotărât să protesteze într-un mod original. La 11 iunie a anunţat că cele 24 de angajate din Salzburg oferă sex gratis tuturor celor care sunt nemulţumiţi de taxele mari şi impozitele sufocante pe care trebuie să le plătească. Nici nu a apucat bine să lipească afişe că s-a trezit cu rezervările blocate pe întreaga vară. Deoarece peste 10.000 de austrieci înfierbântaţi au cerut să fie trecuţi pe liste, Mueller s-a văzut nevoit să refuze mulţi clienţi. Potrivit AP, Mueller caută acum angajate pentru a face faţă asaltului de clienţi.

image
Mulţi veneau la bordel doar să bea gratis

Austriacul e nemulţumit că în ultimii 10 ani a plătit taxe de peste 5 milioane de euro şi nu a primit ajutoarele promise de stat, pentru că a ajutat la eradicarea prostituţiei stradale şi a înăbuşit în faşă traficul de carne vie de pe piaţa austriacă. Potrivit Daily Mail, patronul austriac a făcut acest gest pentru a profita de valul de proteste anti-criză din Europa din ultimele patru zile şi pentru a-şi face reclamă. El a zis că va plăti din buzunar fetele care îşi vor face meseria şi va face cinste în felul acesta clienţilor. Tarifele de la clubul Pascha sunt: 10 euro – „una scurtă şi rapidă” şi două pahare de vodcă Pascha; 20 de euro – „normalul” şi o jumătate de oră de băutură gratis după consumarea actului; 40 de euro – „VIP”, adică sex cu mai mult de două fete deodată în jacuzzi, la masaj, în saună sau oriunde doreşte clientul plus băutură la discreţie.

Proteste împotriva austerităţii în toată Europa

image
Mulţi veneau la bordel doar să bea gratis

Peste 90.000 de oameni au mărşăluit sâmbătă în centrul Londrei împotriva măsurilor de austeritate ale guvernului. În fruntea lor s-a aflat şi actorul Russell Brand, care a ţinut să îşi exprime dezacordul privind tăierea fondurilor din sectorul public. În Atena, sute de mii de oameni au protestat împotriva măsurilor impuse de creditori în vederea recuperării datoriei externe de peste 310 miliarde de euro. La Glasgow, Scoţia, mii de tineri au manifestat împotriva măsurilor de austeritate impuse de guvernul conservator.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
Lizz Truss FOTO Getty Images jpg
accident motilor buun jpeg
image
image
image
image
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Melissa Jenkins Johanson a încercat să scape de pedeapsă dând vina pe câinele ei jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
transfagarasan 2819625 1920 jpg