FOTO Prin╚Ťul Harry ╚Öi Meghan Markle lupt─â ├«mpotriva COVID-19! Echipa╚Ťi cu m─â╚Öti, distribuie m├óncare bolnavilor

18 aprilie 2020
image
Meghan Markle ╚Öi prin╚Ťul Harry s-au echipat corespunz─âtor ╚Öi au distribuit alimente bolnavilor

Prin╚Ťul Harry ╚Öi Meghan Markle au ├«ncetat ├«n mod oficial s─â mai fie membri activi ├«n cadrul familiei regale britanice ├«ncep├ónd cu data de 1 aprilie, dar acest lucru nu ├«i ╚Ťine departe de unul dintre lucrurile importante pentru ei. Ac╚Ťiunile caritabile ╚Öi ajutorarea semenilor au fost ├«ntotdeauna pe lista de priorit─â╚Ťi a ducilor de Sussex, iar mutarea lor ├«n Los Angeles nu ├«nseamn─â ├«ncetarea vechilor obiceiuri ╚Öi activit─â╚Ťi. ├Än urm─â cu c├óteva zile, Meghan ╚Öi Harry au ie╚Öit prima dat─â ├«n public, de la instalarea lor ├«n Los Angeles, pentru a distribui m├óncare bolnavilor cronici.

Cuplul princiar, care oficial a ├«ncetat s─â mai fie activ ├«n cadrul familiei regale britanice de la 1 aprilie, a avut prima ie┼čire public─â, duminic─â, al─âturi de voluntarii de la asocia┼úia Project Angel Food. Ace╚Ötia au ca principal─â misiune s─â livreze m├óncare pentru persoanele care sufer─â de boli cronice. 

"Ei au fost aici ├«n duminica de Pa┼čte ┼či ne-au f─âcut surpriza de a reveni miercuri", a declarat responsabilul de comunicare al asocia┼úiei, Anne-Marie Williams. Harry ┼či Meghan, echipa╚Ťi cu m─ânu┼či ┼či m─â┼čti, au distribuit m├óncare pentru a sus┼úine ┼čoferii asocia┼úiei caritabile care fac o munc─â dificil─â de la plasarea ├«n carantin─â a Californiei. 

image
Ducii de Sussex nu au renun╚Ťat la ac╚Ťiunile caritabile

image
Foto profimedia

"Conversa┼úia a fost foarte familiar─â, tot ceea ce ┼čtiu este au vrut s─â se fac─â utili", a declarat pentru AFP pre┼čedintele asocia┼úiei, Richard Ayoub. "Sunt ni┼čte oameni cu picioarele pe p─âm├ónt, foarte pl─âcu┼úi ┼či autentici. Au insistat s─â le spunem Harry ┼či Meghan", a completat acesta. 

image
Denumirea organiza╚Ťiei este inspirat─â de numele purtat de micul Archie Harrison

Prin╚Ťul Harry ╚Öi Meghan Markle vor s─â ├«nfiin╚Ťeze propria organiza╚Ťie┬á

Ei inten┼úioneaz─â s─â ├«nfiin┼úeze o funda┼úie numit─â "Archewell" ┼či sper─â c─â creeze un site ┼či s─â se lanseze ├«n promovarea de "material educativ ┼či de formare", prin intermediul filmelor, podcasturilor ┼či al c─âr┼úilor.

image
Denumirea organiza╚Ťiei este inspirat─â de numele purtat de micul Archie Harrison Foto Arhiv─â personal─â

Cei doi au dezv─âluit care este numele funda╚Ťiei lor ╚Öi au explicat originea denumirii. "├Änainte de SussexRoyal, am avut ideea de "arch├Ę", un cuv├ónt grecesc care ├«nseamn─â "sursa ac┼úiunii", a declarat cuplul pentru a explica sursa noului lor nume. "Acest concept ne-a pl─âcut (...) ┼či a devenit ┼či o surs─â de inspira┼úie pentru prenumele fiului nostru", au m─ârturisit ei. Conform The Telegraph, ducii de Sussex inten╚Ťioneaz─â s─â lanseze ╚Öi o platform─â online care s─â ofere material educativ ┼či de formare" prin intermediul filmelor, podcasturilor ┼či c─âr┼úilor. 

Meghan Markle ╚Öi prin╚Ťul Harry s-au mutat ├«n California┬á

Meghan Markle nu ╚Öi-a ├«nt├ólnit mama de c├ónd s-a mutat ├«n Los Angeles, ├«n ciuda faptului c─â locuie╚Öte la doar 16 kilometri distan╚Ť─â de aceasta. Motivul pentru care Harry nu ╚Öi-a rev─âzut soacra cu care se ├«n╚Ťelege at├ót de bine este unul simplu care ╚Ťine de respectarea regulilor de autoizolare pentru a preveni r─âsp├óndirea noului virus.

fuego iubita2 png
razvan si irina fodor
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
roxana nemes png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vladimir putin picior png
Bayraktar TB2 Runway jpg
variola maimutei 2 jpg
calendar ortodox 2021 24 mai sfantul cuvios simeon cel din muntele minunat gabriel toma chituc jpeg
bentley copy jpg
sandra parlamentara copy jpg