FOTO Românii au cucerit Londra. Cum au ajuns conaţionalii noştri atracţia metropolei britanice

image
Vrei să faci o poză cu “Omul de tinichea”? Trebuie să plăteşti

Peste 8 milioane de turişti trec anual prin Londra. Jumătate din ei se pozează cu români.

Iulian şi Ioan sunt doi dintre cei şapte români care plutesc cât e ziua de lungă în Trafalgar Square, din Londra. Costumaţi în Yoda din „Războiul stelelor”, în „Omul de Tinichea” din „Vrăjitorul din Oz” sau pur şi simplu în „Doamna cu coasa”, românii petrec cel puţin opt ore pe zi suspendaţi deasupra solului pentru a face poză cu turiştii. Şi o poză specială are un tarif pe măsură: 1 liră poza. Suficient cât să faci 20 de lire sterline într-o zi. Mult mai mulţi bani decât făceau când stăteau în Centrul Vechi, din Bucureşti. În zilele pline din weekend, românii fac şi 100 de lire, iar la sfârşit de lună strâng în jur de 2.200 de lire. Potrivit BBC, ei sunt protejaţi de o armată de români care au grijă să îi anunţe când „apare garda” şi care cer o „taxă de protecţie”. Atunci, trecătorii descoperă secretul levitaţiei: un sistem de ţevi groase cu un ham care îi susţine de la subţiori şi un mic scăunel mascat de hainele largi şi spectaculoase. „Zburătorii” îşi strâng rapid utilajul şi se fac nevăzuţi. A doua zi apar ca prin magie în acelaşi loc!

image
Dimineaţa la ora 8.00, românii sunt “în aer”

image
Iulian şi Ioan, la finalul programului

Click! spune

În Londra lucrează în total 15 statui plutitoare „made in Romania”. Iulian este una dintre ele şi are zile când munceşte şi 12 ore. Taxa de protecţie ajunge şi la 60 de lire pe zi.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
Kate Middleton
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub mircea bravo png
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
ingrijorare
1 zid jpg
disparuta olt1 foto ipj png
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg