Fratele iubitei Prințului Harry a fost arestat! A amenințat o femeie cu pistolul

Ultima actualizare:

    Fratele vitreg al lui Meghan Markle a fost arestat după ce a amenințat o femeie cu pistolulFoto: Instagram
Fratele vitreg al lui Meghan Markle a fost arestat după ce a amenințat o femeie cu pistolulFoto: Instagram

Fratele vitreg al lui Meghan Markle, iubita Prințului Harry, a fost arestat după ce în noaptea zilei de joi, 12 ianuarie, a fost implicat într-un incident. Autoritățile l-au reținut pentru comportament violent sub influența alcoolului și pentru că ar fi amenințat o femeie cu un pistol.

Acest lucru nu va face deloc cinste Casei Regale, chiar dacă iubita lui Harry nu are vreo legătură cu acest incident. Thomas Markle Jr. (50 de ani) a fost arestat în Oregon, Statele Unite, precizează Daily Star. El și Meghan sunt frați vitregi, având însă același tată.

Thomas a fost reținut pentru ameințare cu arma a unei alte persoane și uz ilegal de armă. a petrecut noaptea în închisoare, dar a fost eliberat în dimineața zilei de vineri, 13 ianuarie, după ce fosta sa soție, Tracey Dooley, i-a plătit cauțiunea de peste 1.400 de euro.

„Nu vreau ca est lucru să o facă de rușine pe Meghan. Tom a cam intrat în atenția publicului de când Meghan se vede cu Prințul Harry”, a declarat soția lui Thomas Markle pentru sursa citată.

Ea a mai adăugat că există o legătură foarte strânsă între cei doi frați, dar întâmplarea a făcut să crească separat. De asemenea, familia știe că Thomas a avut mereu probleme cu alcoolul și a încercat de fiecare dată să-l sprijine pentru a renunța la acest viciu.

image
image
image
image
image
image
Dinu Săraru Fopto Mediafax Toni Salabasev jpeg
pacific insula istock jpg
sofer pexels jpg
Dinu Sararu lansare carte Adela Marculescu jpg
bataie publica1 jpg
oameni mormant navalnii jpg
primele femei agent de circulatie din romania colaj facebook jpg
2 croissant jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net