George Clooney, gelos pe bebeluşul lui Meghan Markle! «Copilul acela îmi strică momentul»

Ultima actualizare:
Amal şi George Clooney au participat la nunta ducilor de Sussex, anul trecut, pe 19 mai
Amal şi George Clooney au participat la nunta ducilor de Sussex, anul trecut, pe 19 mai

Meghan Markle şi prinţul Harry au devenit părinţii unui băieţel luni, 6 mai. Bebeluşul este al şaptelea în ordinea sucesiunii la tron şi va purta numele de Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Cel mai nou membru al familiei îşi împarte ziua de naştere cu cel care ar putea sa îi fie naş, actorul George Clooney. Iată mesajul adorabil pe care l-a transmis vedeta ducilor de Sussex!

Luni, 6 mai, a fost o zi plină de emoţie pentru membrii Casei Regale a Marii Britanii, căci regina Elisabeta a II-a a devenit bunică pentru a 8-a oară. Meghan Markle a adus pe lume un băieţel de 3 kilograme 200 de grame, perfect sănătos, avându-i alături pe soţul său, prinţul Harry şi mama, Doria Ragland. Miercuri, 8 ianuarie cei doi duci de Sussex l-au prezentat public pe băieţelul lor şi, câteva ore mai târziu, au dezvăluit, printr-o postare pe pagina lor de Instagram, care va fi numele purtat de acesta. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, căci acesta este numele său, va avea mai multe perechi de naşi, iar printre ele s-ar putea număraşi prietenii apropiaţi ai părinţilor săi, George Clooney şi soţia sa, avocata Amal Clooney. 

Miercuri, 8 mai, ducii de Sussex l-au prezentat lumii pe fiul lor, Archie Harrison
Miercuri, 8 mai, ducii de Sussex l-au prezentat lumii pe fiul lor, Archie Harrison

George Clooney a oferit un interviu, pentru emisiunea Entertainment Tonight, în care a vorbit despre venirea pe lumea a lui Archie, dar şi despre sentimentele pe care le resimte ştiind că împarte aceeaşi zi de naştere cu una dintre cele mai importante figuri ale momentului, copilul ducilor de Sussex. "Recunosc faptul că a fost puţin deranjat. Copilul acela se bucură de mai multă atenţie decât mine chiar de ziua mea! Asta era ziua mea... o împart deja cu Orson Welles şi cu Sigmund Freud! Mă bucur nespus pentru Harry şi Meghan, sunt un cuplu foarte drăguţ", a declarat Clooney, potrivit dailymail.co.uk.

Întrebat dacă doreşte să le ofere un sfat noilor părinţi, el a declarat, pe un ton glumeţ, că este prea în vârstă pentru a mai oferi sfaturi în ceea ce priveşt modul de creştere al copiilor. "La vârsta pe care o am nu mai pot oferi sfaturi, trebuie să merg ajutat de un cadru", a glumit actorul. 

Amal şi George Clooney ar putea fi naşii lui Archie Harrison 

Publicația britanică Daily Mail a anunțat că George și Amal Clooney ar fi la un pas să confirme că se află printre nașii fiului celor doi, un apropiat al cuplului declarând pentru Daily Mail faptul că Amal și Meghan sunt prietene de mai mulți ani de zile, iar Harry și George au devenit și ei apropiați datorită celor două. „Sunt mult mai apropiați decât se scrie în presă”.


    Amal şi George Clooney au participat la nunta ducilor de Sussex, anul trecut, pe 19 mai Foto:GettyImages
Amal şi George Clooney au participat la nunta ducilor de Sussex, anul trecut, pe 19 mai Foto:GettyImages

Aceeași sursă a explicat că George Clooney le-a spus câtorva persoane că are o bănuială puternică că el și Amal vor fi rugați să îi fie nași micuțului Ducilor de Sussex.

Citeşte şi:

Cum arată spitalul de lux în care a născut Meghan Markle. Cât costă o noapte de spitalizare

Primele declarații ale Prințului Harry după ce Meghan Markle a adus pe lume un băiat

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net