Germania se pregătește să legalizeze marijuana în scop recreațional!

Ultima actualizare:

Coaliția de guvernare din Germania discută să legalizeze consumul de marijuana în scop recreațional, în viitorul apropiat. Din 2017, doctorii din Germania pot prescrie, legal, canabis, însă doar în scop medicinal.

Germania are în vedere legalizarea marijuanei Foto: Instagram/Getty
Germania are în vedere legalizarea marijuanei Foto: Instagram/Getty

Doar din impozite, noua industrie ar putea genera venituri la stat de aproape 3 miliarde de euro. Dacă Germania ia această decizie, ar fi a doua țară din Europa, după Malta, care face acest pas. Canada, Uruguay și 18 state din SUA au legalizat deja consumul de marijuana, de ceva vreme.

Germania are în vedere legalizarea marijuanei

Iar cu noua veste, amatorii de marijuana vin deja și cu idei de proiecte, care mai de care mai îndrăznețe! Lars Müller, șeful executiv al companiei Synbiotic, care se ocupă de mai multe arii ce implică creșterea, cercetarea și distribuirea canabisului, spune că are idei mărețe pentru următoarea perioadă.

Lars dorește să creeze un lanț la fel de popular ca Starbucks, pentru marijuana însă, în loc de cafea. Acesta vrea să ofere o linie largă și variată de produse care conțin marijuana, de la tincturi până la jeleuri gumate cu canabis.

Ideea i-a venit după ce luna trecută, coaliția de guvernare din Germania a anunțat că are în vedere legalizarea marijuanei. Însă până în prezent, intențiile statului rămând puțin incerte. Oficialii au susținut că va intra în legalitate doar consumul „controlat de canabis pentru adulți, în scopuri recreaționale, în magazine cu licență specială în acest sens.”

Odată pus în practică, planul ar putea însemna o creștere a veniturilor țării, dar și o importantă mișcare pentru afacerea globală de cultivare și distribuire a marijuanei. Germania ar putea deveni, astfel un exemplu pentru celelalte state, care incriminează în continuare consumul de canabis.

Totuși, experții cred că Germania ar trebui să gândească foarte bine întregul proces. „Ce se întâmplă dacă un jeleu gumat ar conține o cantitate de 100 mg de THC, în loc de 5 mg? Iar un copil ar confunda jeleurile...Cred că Germania trebuie să fie foarte precaută în acest sens”, a declarat un oficial, potrivit Financial Times.

În privința numărului populației, Germania ar deveni cea mai mare țară care ar legaliza marijuana. Este o oportunitate imensă pentru noi”, a declarat Constantin von der Groeben, directorul Demecan, o firmă locală care se ocupă cu cultivarea de marijuana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
inaugurare jpg 1 jpg
ceapa freepik jpg
Cimitirul Bellu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net